Ce-ti ofera cea mai simpla asigurare de viata

Data publicarii: 29-10-2012 | Finante-Banci

O prima anuala de 300 de euro, platita pentru 30 de ani la o polita de viata, asigura familiei maximum 30.000 de euro in caz de deces sau invaliditate permanenta a asiguratului.

Oferta de asigurari de viata prezenta pe piata din Romania s-a diversificat substantial mai ales in ultimii trei ani. Romanii pot opta acum pentru mai multe produse complexe legate de evolutia actiunilor bursiere, de dobanzile bancare sau de cele pentru obligatiuni.

Toate aceste produse pornesc insa de la cea mai simpla forma de asigurare, si anume polita de viata standard, care presupune ca societatea de asigurare se angajeaza sa plateasca familiei o anumita suma de bani in cazul in care asiguratul decedeaza. La randul sau, clientul plateste anual o anumita prima.

Relatia intre valoarea asigurata si prima anuala este una directa, in sensul in care cu cat prima este mai mare, cu atat si eventuala despagubire creste. Daca la aceasta componenta mai adaugam o clauza pentru despagubiri in caz de invaliditate permanenta a asiguratului, obtinem cea mai simpla metoda prin care o persoana isi poate proteja financiar familia in cazul in care nu mai poate produce venituri.

Integral in EVZ.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: