Erste: Danila ramane sef executiv la BCR

Data publicarii: 19-10-2006
Consiliul de supraveghere al Bancii Comerciale Romane a decis joi pastrarea in functia de presedinte executiv a lui Nicoale Danila, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Consiliul a numit membri noi, dar a reconfirmat in functie pe doi dintre veteranii conducerii BCR. Este vorba despre Danut Bunea, care va coordona in continuare departamentele de Trezorerie si Piete de Capital si Jean Andronie, responsabil cu linia de afaceri Clienti Corporativi . Numirile in functie urmeaza sa fie aprobate de Banca Nationala a Romaniei in urmatoarele zile.

Nou-venitii in board-ul de conducere al BCR sunt Martin Skopek, fost director al diviziei de retail si membru al board-ului de conducere al Ceska sporitelna, care se va ocupa tot de Retail Business; Oana Petrescu, fost director al departamentului de Risc si Servicii de Consultanta la Ernst&Young Bucuresti, va raspunde acum de organizare si operatiuni IT; Helmuth Hintringer, fost vicepresedinte executiv si membru in comitetul de conducere al Erste Bank Ungaria preia rolul de consultant al comitetului executiv al BCR in ceea ce priveste managementul riscului.

In legatura cu cea de a cincea pozitie de Vicepresedinte Executiv Consiliul de Supraveghere urmeaza sa decida ulterior.

In comunicat se mai precizeaza ca membrilor exclusi din comitetul executiv al BCR, Natalita Hurduc, Ilie Mihai si Petre Preda li se va face o oferta pentru pozitii alternative in cadrul bancii conform prevederilor Codului Muncii din Romania.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: