Clientii Intersport pot cumpara in rate, cu dobanda 0%

Data publicarii: 31-10-2012 | Finante-Banci

Bancpost, Alpha Bank, Piraeus Bank si Raiffeisen Bank, bancile partenere

Intersport, cea mai mare retea de magazine cu vanzare de articole sportive multibrand din Romania, le ofera clientilor sai posibilitatea de a apela la un sistem avantajos de finantare in rate, cu dobanda 0%, cu carduri de credit de la Bancpost, Alpha Bank, Piraeus Bank si  Raiffeisen Bank.  

Din sistemul de finantare Intersport fac parte: programul "Rate fara dobanda” oferit de Bancpost, adresat posesorilor de carduri de credit American Express, VISA si EuroLine American Express, cardurile Raiffeisen Bank sau cardurile de credit in lei de la Piraeus Bank si Alpha Bank‚ optiunea plata in rate fara dobanda. Clientii Intersport pot cumpara un numar nelimitat de produse, respectand desigur plafonul cardului de credit ales. Pentru a beneficia de dobanda 0%, creditul trebuie sa fie achitat in maximum trei rate lunare. 

"Prin parteneriatele incheiate cu cele patru banci vrem sa reconfirmam ca sportul poate fi intr-adevar accesibil oricui. Sistemul propus este foarte avantajos pentru clientii nostri, oferindu-le libertatea de a-si achizitiona echipamentele si articolele sportive in momentul in care au nevoie de ele sau si le doresc, fara a-si face griji cu privire la sursele de finantare”, a explicat domnul Ionas Ignatios, Country Manager Intersport Romania si Bulgaria.

Despre Intersport

Cu peste 5.400 de magazine in 42 de tari, INTERSPORT detine pozitia de lider pe piata de retail de articole si echipamente sportive. In Romania, primul magazin Intersport a fost deschis in Piata Unirii, in Bucuresti (2004), fiind primul magazin de o asemenea marime si concept de pe piata autohtona.

In momentul de fata, sunt 22 magazine INTERSPORT in Romania - cinci in Bucuresti (in Bucuresti Mall, Centrul Comercial Baneasa Shopping City, Centrul Comercial Vitantis din Vitan, Grand Arena Mall Berceni, AFI Palace Cotroceni), doua in Constanta (in Centrul Comercial TOM si Maritimo Shopping Center), doua in Iasi si cate unul in: Brasov, Cluj, Arad, Pitesti, Suceava, Buzau, Timisoara, Ploiesti, Bacau, Oradea, Craiova, Focsani si Baia Mare.

Intersport inseamna o gama variata de produse, care provin de la marci consacrate pe piata de profil: Nike, Adidas, Puma, Converse, Reebok, Asics, Wilson, Atomic, Rossignol, Columbia, Arena etc. Intersport comercializeaza de asemenea brandurile proprii, cum ar fi: McKinley, Firefly, Etirel, Tecno Pro sau Energetics, care sunt comercializate exclusiv in reteaua de magazine INTERSPORT.