Golovatic, UNIQA: Ne-am propus sa crestem echipa cu inca 110 angajati

Data publicarii: 01-11-2012 | Finante-Banci

UNIQA Asigurari a angajat 323 de persoane de la inceputul acestui an, dintre care peste 200 sunt inspectori de asigurare, potrivit lui Florin Golovatic, CEO al societatii de asigurari, ale carui planuri sunt ca pana la sfarsitul lui 2012 sa recruteze inca 32 de persoane.

"Romania reprezinta una dintre cele mai importante pietele ale UNIQA Group, datorita dimensiunii sale, iar noile angajari sunt menite sa sustina planul de crestere a cotei de piata si de dezvoltare a portofoliului. In cursul anului 2012 UNIQA Asigurari a angajat 323 de persoane, dintre care peste 200 sunt inspectori de asigurare. Planul nostru pana la sfarsitul anului presupune angajarea a inca 32 de persoane, iar pentru anul viitor ne-am propus sa crestem echipa cu inca 110 angajati", a declarat Florin Golovatic, presedinte Directorat si CEO UNIQA Asigurari.

El a daugat ca prin cresterea personalului societatea de asigurari urmareste atingerea obiectivelor programului de repozitionare inceput la nivel de grup in mai 2011 si denumit UNIQA 2.0. De altfel, in luna martie a anului trecut UNIQA Asigurari anunta, de asemenea, un plan de a recruta pana la mijlocul anului un numar de 110 inspectori de asigurare.

Integral in Wall Street

Ultimele stiri pe BankNews.ro: