Bogdan Chirieac il da in judecata pe Cristian Sima

Data publicarii: 06-11-2012 | Bursa

Analistul Bogdan Chirieac, reprezentat de Chiuariu si Asociatii (CAAL), raspunde recentelor acuzatii ale lui Cristian Sima printr-o actiune in instanta, prin care cere daune morale in valoare de 1.500.000 dolari, plus daune materiale, potrivit unui comunicat al casei de avocatura.

De asemenea, Chirieac il va da in judecata si pe jurnalistul Liviu Avram, "care a publicat un articol continand acuzatii nefondate”, urmand sa i se ceara daune morale de 640.000 dolari, la care se adauga si daune materiale.

"Documentele sunt falsuri. Pentru faptul ca spune ca am primit bani de la Ericsson si ca am aranjat chestiuni legate de sistemul de urgenta 112 ii fac o noua actiune in instanta” a spus Bogdan Chirieac.

"Totodata, vom cere si daune materiale pentru ca in urma asa-ziselor dezvaluiri facute de Sima, clientul societatii noastre de avocatura a pierdut un contract important in domeniul privat. In plus, depunem plangere penala la Parchet pentru toate inscrisurile false care au fost facute publice”, a declarat Georgiana Teodorescu, avocat asociat la societatea de avocatura Chiuariu si Asociatii.

Integral in Wall Street