Investitie initiala zero pentru clientii Romtelecom Business Solutions

Data publicarii: 08-11-2012 | Afaceri

Romtelecom Business Solutions are o noua strategie in relatia cu clientii sai, evidentiind principalul beneficiu al ofertelor sale: investitie initiala zero pentru solutii complete IT&C. "Aliatul companiilor romanesti” este noul motto ales sa ilustreze relatia dintre Romtelecom si clientii sai companii. 

Romtelecom Business Solutions, divizia Romtelecom dedicata companiilor, anunta noua directie strategica, aceea de a fi aliatul clientilor sai, oferindu-le investitie initiala zero pentru acoperirea nevoilor legate de serviciile si echipamentele de comunicatii. "Intelegem dificultatile acestui mediu economic plin de provocari si vrem sa sustinem companiile sa-i faca fata mai usor. Ne dorim ca Romtelecom sa fie considerat de clientii nostri un partener si acest lucru se traduce prin faptul ca orice companie, cu nevoi de comunicare simple sau complexe, in functie de marimea acesteia, poate beneficia de servicii si echipamente de la Romtelecom fara a face investitii initiale. Concret, clientul semneaza contractul, plateste lunar si noi, la Romtelecom, ne vom ocupa de restul,” explica Stefanos Theocharopoulos, Director General al Romtelecom. 

Romtelecom Business Solutions ofera companiilor romanesti posibilitatea de a folosi echipamente de comunicatii (de la laptop-uri la tablete, de la servere la centrale telefonice, etc.) din prima zi a contractului si a le plati in rate, sau sa aleaga o oferta bazata pe tehnologia cloud si sa beneficieze de avantajele acesteia. "Aceasta abordare ne permite sa ne sustinem mai bine clientii, care nu sunt nevoiti sa investeasca pentru a-si dota birourile cu echipamentele de comunicatii necesare si sa le asiguram claritate si predictabilitate asupra costurilor operationale. Daca adaugam aici si expertiza unica a specialistilor Romtelecom, serviciile personalizate si garantia calitatii serviciilor oferita gratuit, pe care noi am introdus-o in premiera pe piata, consideram ca le oferim clientilor un adevarat sprijin, care este natural intre parteneri. 

Mesajul nostru pentru mediul privat este ca intelegem problemele si dificultatile cu care se confrunta si vrem sa contribuim la sustinerea companiilor in demersul de a-si imbunatati activitatea”, spune Dania Selaru, Director Coordonator Vanzari pentru clientii business, Romtelecom. 

Romtelecom Business Solutions este lider si un deschizator de drumuri in livrarea de servicii administrate (managed services) pe piata din Romania, acestea fiind o completare valoroasa a tuturor solutiilor business. "Administram astazi peste 22 000 de echipamente in intreaga tara si ne extindem permanent in noi zone ale pietei, cum ar fi intretinerea punctelor de vanzari (Point of sale - POS).

Solutiile de cloud computing reprezinta o zona a serviciilor administrate (managed services) pe care Romtelecom o considera a fi una dintre cele mai promitatoare solutii de viitor, si ne concentram pe aceasta directie in mai multe feluri: intern, transferam in zona virtuala aplicatiile IT si cele de suport al operatiunilor, pentru a le oferi angajatilor nostri un mediu mai sigur in care sa administreze datele clientilor si, de asemenea, pentru a diminua costurile. Pe piata, oferim deja solutii personalizate pentru companii mari si medii, sustinute prin centrele de date din Bucuresti si Brasov si de o puternica echipa de ingineri certificati”, a spus Timos Tsokanis, Director Executiv Tehnologia Informatiei, Romtelecom.

Comunicarea video a noii directii strategice este disponibila aici.

Romtelecom Business Solutions este prima alegere pentru cele mai mari firme din Romania si pentru zeci de mii de IMM-uri care se bazeaza pe companie ca principal furnizor de solutii IT si de comunicare. In plus, este liderul pietei de servicii de telefonie fixa, servicii fixe de date si internet de mare viteza pentru companii. Romtelecom Business Solutions este aliatul companiilor romanesti si are o oferta completa si unica pe piata, bazata pe combinarea portofoliului sau de servicii, expertiza interna, sustinand astfel unul dintre cele mai avansate medii IT din tara, orientarea catre client si angajamentul pentru calitate.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: