Cum scapi de executarea silita

Data publicarii: 08-11-2012 | Finante-Banci

Rabdarea, legi nou-aparute si, unde este cazul, avocatii, va pot ajuta sa scapati cu fata curata de restante. Capital va arata cum:

Ideea potrivit careia "de banca nu scapi niciodata" nu este neaparat adevarata. Cu luciditate, calm, rabdare, cu putin noroc si cu ajutorul unor specialisti in legislatie iti poti redobandi linistea chiar daca te afli in situatia de a avea restante la banca si chiar daca aceste restante provin dintr-un credit pe care l-ai garantat cu locuinta personala. 

Situatia dezastruoasa de pe piata imobiliara, costurile semnificative ale actiunilor de executare silita, dar si unele instrumente aduse in premiera in Romania de noul Cod civil se pot transforma in aliati de nadejde ai celor cateva sute de mii de romani care au  deja restante mai mari de 90 de zile la banci si care, prin urmare, au intrat in procedura de executare silita. Chiar daca este extrem de greu ca respectivul restantier sa scape fara niciun fel de cheltuiala, sansele sunt semnificative atunci cand vorbim despre posibilitatea de a reduce proportiile dezastrului.

Integral in Capital.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: