Deloitte organizeaza astazi Conferinta anuala pe aspecte fiscale si juridice

Data publicarii: 08-11-2012 | Afaceri

In fiecare an, Deloitte invita mediul de afaceri la o conferinta dedicata celor mai recente modificari ale cadrului fiscal si juridic, oportunitatilor si provocarilor pe termen lung, precum si tendintelor pe plan local si international ce pot facilita derularea afacerilor de zi cu zi. 

Printre subiectele care vor fi abordate, agenda include aspecte generale care tin de ariile de specializare Deloitte (taxe directe si indirecte, servicii de consultanta juridica oferite de firma de avocatura afiliata, Reff & Asociatii, servicii de Business Process Outsourcing), sesiuni dedicate aspectelor fiscale si juridice specifice anumitor industrii (servicii financiare, retail si productie, industria farmaceutica), precum si teme legate de mobilitatea salariatilor. 

O parte din sesiunea plenara si un workshop separat sunt dedicate unui subiect despre care consultantii fiscali anticipeaza ca va deveni din ce in ce mai important pentru afacerile locale, pe termen mediu - managementul riscului fiscal. 

,,Intr-un mediu in care impactul incertitudinii fiscale si modificarea abordarilor fiscului se numara printre cele mai frecvente provocari identificate de comunitatea de afaceri, managementul riscului fiscal a urcat in lista de prioritati ale liderilor de business”, spune Alexandru Reff, Partener Coordonator Servicii Fiscale si Juridice. ,,Acest lucru implica o cunoastere aprofundata a legislatiei locale si europene, contextul inspectiilor fiscale, bune practici in ceea ce priveste atat autoritatile fiscale, cat si comunitatea de business. Este motivul pentru care l-am invitat pe Robbert Hoyng, Partener Taxe din Deloitte Olanda, care va impartasi invitatilor nostri din experienta si expertiza uneia dintre cele mai mature piete fiscale din Europa”. 

Deloitte Tax furnizeaza asistenta companiilor locale si internationale in diverse aspecte - consultanta strategica in domeniul fiscal, planificare fiscala internationala, impozite directe, revizii fiscale, fuziuni si achizitii, stabilirea preturilor de transfer, impozite indirecte, servicii de detasare internationala, servicii de contabilitate si salarizare. 

Reff si Asociatii este societatea de avocati afiliata Deloitte Romania, operand impreuna cu practica multidisciplinara a Deloitte Romania si cu reteaua internationala de avocati Deloitte Legal care colaboreaza cu Deloitte pe plan global. Avocatii sai au experienta substantiala in diferite domenii, incluzand fuziuni si achizitii, drept societar si comercial, drept bancar, piete de capital, tranzactii imobiliare, dreptul muncii, insolventa, litigii fiscale si comerciale, dreptul concurentei. 

De-a lungul anilor, echipa Deloitte de consultanti fiscali si juridici a crescut sustinut atat ca numar, cat si ca portofoliu si performanta. Echipa este condusa de Alexandru Reff - Partener  Coordonator Servicii Fiscale si Juridice, Dan Badin - Partener Taxe Directe, Pieter Wessel - Partener Taxe Indirecte, Sorina Mardare - Partener Business Process Outsourcing, Andrei Burz Pinzaru - Partener Servicii Juridice si Raluca Bontas - Director Taxe si coordonatorul echipei Global Employer Services. In prezent, Deloitte are in jur de 140 de consultanti fiscali si juridici, care acopera aproape jumatate din veniturile anuale ale firmei. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: