Noul RENAULT SYMBOL se va fabrica EXCLUSIV la Mioveni

Data publicarii: 12-11-2012 | Auto

Noua generatie a modelul Symbol, lansata in aceasta saptamana la Salonul de la Istanbul, nu va fi comercializata in Romania. Modelul va fi insa asamblat la Mioveni alaturi de noul Logan.

Unul dintre modele care au facut cariera in Romania, Renault Symbol, nu va mai fi vandut in Romania odata cu noua generatie, prezentata de Renault in cursul acestei saptamani in cadrul Salonului Auto din Istanbul.Modelul va fi insa produs la Mioveni, pe linia de asamblare a noului Logan, cele doua sedanuri de segment mic impartind atat dedesubturile tehnice, cat si o mare parte dintre elementele de design. 

Informatia a fost dezvaluita de Thomas Dubruel, directorul comercial al marcii Dacia, in cadrul sesiunii de teste pe care Dacia a organizat-o pentru noile Logan si Sandero in aceasta saptamana in Spania.

"Renault va continua comercializarea actualului Symbol in Romania pana la finalul acestei generatii, iar ulterior vom opri vanzarea acestui model. Singurele tari in care va fi comercializata noua generatie a lui Symbol vor fi Turcia si Algeria, care sunt foarte importante pentru modelul Renault", a afirmat Dubruel.

Sursa: Realitatea.net