Secretarul general adjunct al Guvernului Dan Mihalache si-a inaintat demisia

Data publicarii: 13-11-2012 | Politica

Secretarul general adjunct al Guvernului, Dan Mihalache, si-a inaintat marti demisia din functie, aceasta fiind acceptata de premierul Victor Ponta, au declarat, pentru AGERPRES, surse oficiale.

Secretarul general adjunct al Guvernului, Sorin Dan Mihalache, a fost acuzat de Agentia Nationala de Integritate de incompatibilitate. 

Potrivit ANI, Sorin Dan Mihalache este acuzat ca s-a aflat in stare de incompatibilitate, in perioada 10 mai 2012 - 8 iunie 2012, deoarece a exercitat simultan functia de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, cat si functia de administrator in cadrul SC Dib Media Consultancy SRL, conform evidentelor Oficiului National al Registrului Comertului. 

De asemenea, Sorin Dan Mihalache a continuat sa exercite calitatea de administrator in cadrul SC Dib Media Consultancy SRL, pana in luna august 2012, asa cum rezulta din documentele transmise de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. 

Sorin Dan Mihalache a fost numit in mai secretar general adjunct al Guvernului, printr-o decizie a premierului Victor Ponta. 

Mihalache are 40 de ani si este originar din Timisoara. Absolvent al Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti, Mihalache este consilier al presedintelui PNL, Crin Antonescu. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: