Cum poti profita de ofertele de Black Friday? Pregateste-te din timp

Data publicarii: 14-11-2012 | Diverse

Dupa succesul de vanzari avut de mai multe magazine online in 2011 pentru acest an deja se prefigureaa ca mult mai multe magazine vor avea promotii speciale in ziua de 23 noiembrie 2012.

Pentru cei care inca nu sunt familiari cu acest concept, Black Friday este ziua de dupa sarbatoarea de Thanksgiving, zi care marcheaza in SUA startul efectiv al sezonului cumparaturilor de Craciun.

Black Friday a aparut pentru prima data in Statele Unite si treptat a crescut in importanta, ajungand sa inregistreze vanzari de cateva miliarde de euro pentru marii comercianti, atat cei online cat si cei care au prezenta offline.

De Black Friday cele mai importanta magazine din lume ofera reduceri considerabile pentru multe din produsele pe care le au spre comercializare, ajungand pana la 90% in unele cazuri.

2011 a fost primul an in care Black Friday a fost promovat intens in Romania, initial de catre cel mai important retailer onlin, Emag precum si de Flanco, la acestea alaturandu-se si celelalte lanturi mari de electronice precum Altex, Domo sau EvoMag.

Reducerile acordate in 2011 au fost de pana la 90% in unele cazuri, numarul foarte de mare de potentiali cumparatori ducand la cozi in magazinele Flanco sau la caderea pentru perioada scurte ale serverelor pe care sunt gazduite site-urile Emag sau Flanco.

Pentru a profita de toate reducerile, trebuie urmati cativa pasi simpli. In ceea ce urmeaza o sa prezentam cateva sfaturi privind cele mai bune modalitati de a transforma Black Friday 2012 in cea mai buna zi de cumparaturi din acest an.

Inainte de Black Friday fii atent la reducerile anuntate

Saptamana de dinaintea Black Friday va fi plina de mesaje, newslettere, anunturi si bannere care sa anunte reducerile magazinelor care vor participa la acest eveniment.

Daca doriti sa cumparati unul sau mai multe produse si ati identificat deja produsele in stocul unor magazine este bine sa strangeti online cat mai multe informatii despre reducerile care se preconizeaza. in cadrul moneycenter.ro am pregatit o sectiune speciala destinata reducerilor de Black Friday in care vom lista cele mai importante reduceri acordate si locul unde acestea pot fi gasite.

Integral in MoneyCenter.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: