CSA verifica EUROINS

Data publicarii: 14-11-2012 | Finante-Banci

Noul sef al CSA avea in vizor firma de asigurari EUROINS inca de la numirea sa in functie, disfunctiile reclamate de service-uri determinand un control de fond al autoritatii de supraveghere a pietei asigurarilor. Nemultumirea atelierelor de reparatii a venit de la intarzierile uriase la platadaunelor din partea acestui asigurator.

 Daniel Tudor, noul presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, a dispus, inca de la numirea sa in functie, verificarea situatiei societatii de asigurare EUROINS, precum si convocarea conducerii acestei companii, a precizat pentru HotNews.ro autoritatea de supraveghere a pietei asigurarilor. Potrivit CSA, verificarile vizeaza, printre altele, toate raportarile tehnico-financiare transmise de societate, despagubirile platite si situatia reclamatiilor inregistrate la CSA impotriva societatii, precum si solutionarea lor.

 Totodata, CSA a luat masuri pentru verificarea situatiilor financiare ale societatii, a modului in care sunt acoperite platile daunelor RCA, precum si "efectuarea unor teste privind gradul de adecvare a tarifelor RCA”, mai precizeaza CSA.

Integral in Puterea

Ultimele stiri pe BankNews.ro: