CSA: Euroins isi mareste capitalul si ugenteaza platile

Data publicarii: 15-11-2012 | Finante-Banci

In data de 13 noiembrie 2012, Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, condus de dl. presedinte Daniel Tudor, s-a intalnit cu factorii de decizie ai societatii de asigurare Euroins S.A.

Delegatia Euroins S.A. a fost compusa din: dl. Assen Christov - presedintele consiliului de supraveghere al Eurohold plc, actionarul majoritar al Euroins Insurance Group plc. Bulgaria (la randul lui actionarul majoritar al Euroins Romania) si conducerea societatii, reprezentata de dl. Mihnea Tobescu - director general, dl. Kiril Boshov Ivanov - presedinte al Consiliului de Administratie si d-na. Milena Guentcheva - director executiv si membru al Consiliului de Administratie. 

Urmare a discutiilor avute, s-a convenit ca Euroins Romania S.A. sa isi mareasca capitalul social si sa accelereze platile restante catre asigurati, pagubiti si service-urile auto.

Membrii Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor au constatat o atitudine pozitiva din partea conducerii Euroins Romania S.A. si a actionarului majoritar al acestei societati, ceea ce creeaza premisele ameliorarii situatiei curente.

S-a stabilit, de asemenea, continuarea monitorizarii societatii de catre directiile de specialitate din cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, precum si realizarea, la inceputul lunii februarie 2013, a unei noi analize, in aceeasi componenta.

Comunicat de presa


Ultimele stiri pe BankNews.ro: