Bancpost ofera dobanda dubla prin noul depozit Start Dublu

Data publicarii: 15-11-2012 | Finante-Banci

Persoanele care constituie un depozit Start Dublu de la Bancpost pana pe 15 decembrie primesc dobanda dubla in prima luna de contract. Astfel, pentru un depozit in RON, EUR, USD sau CHF, clientii Bancpost primesc in doar sase luni dobanda aferenta unui depozit pe termen de sapte luni. Avantajul este ca cei ce doresc sa economiseasca ajung mai repede la suma pe care si-o doresc.

 Dobanda pe an in prima luna a depozitului Start Dublu este de 11% pentru depozitele in RON, 7,25% pentru cele in EUR, 5,20% pentru cele in USD si 4,50% pentru cele in CHF. Suma minima este de 5.000 RON, respectiv 1.000 EUR, USD sau CHF.

 "Depozitul Start Dublu a aparut in urma analizei nevoilor clientilor nostri. Acestia isi doresc protectie financiara si beneficii materiale, insa au nevoie si sa ajunga la acestea intr-un timp mai scurt. Tocmai de aceea am ales solutia dublarii dobanzii in prima luna, ca un beneficiu, pentru a ii ajuta sa se bucure de avantajele financiare ale depozitului de la Bancpost mai devreme”, a declarat Monica Panzaru, Sef Serviciu Directia Depozite Retail Bancpost.

 Avantajele depozitului Start Dublu tin de:

  • -       Profitabilitate ridicata data de dobanda dubla in prima luna si avantajoasa in restul lunilor;
  • -       Flexibilitatea de a opta pentru capitalizarea dobanzii in depozit sau retragerea ei lunara;
  • -       Posibilitatea de a alege moneda in care se constituie depozitul, intre RON, EUR, USD si CHF;
  • -       Libertatea de a retrage partial bani din depozit oricand, fara a fi necesara lichidarea depozitului.

 Depozitele pot fi costituite pe o perioada de sase luni, fara limita superioara de suma.

Fondurile din depozitele constituite la Bancpost sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar in limita sumei de 100.000 EUR/echivalent lei per deponent.

 Detalii pe pagina Depozitul Start Dublu.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: