Cum poti imprumuta bani CASH FARA DOBANDA

Data publicarii: 16-11-2012 | Finante-Banci

Cel putin sase banci din Romania au in portofoliul lor carduri de credit la care ofera perioade de gratie de pana la doua luni, inclusiv pentru retragerea de numerar

Perioada de gratie este, probabil, cel mai important avantaj pe care il ofera un card de credit. In definitia "de dictionar”,perioada de gratie reprezinta intervalul calendaristic in care banca nu percepe dobanda pentru creditul folosit daca, pana la sfarsitul acestuia, clientul ramburseaza integral suma folosita  plus  taxe si comisioane.

Analistii de la Finzoom au realizat si o contabilizare a celor mai bune oferte din acest punct de vedere. Astfel, cele mai lungi perioade fara dobanda sunt de gasit la cardurile de credit de la Banca Romaneasca (61 de zile), CETELEM (60 de zile), BRD (60 de zile), CEC Bank (59 de zile) si Marfin Bank (59 de zile). Cele mai multe banci ofera acest beneficiu exclusiv pentru plata cu cardul direct in magazine. In cazul acestora, retragerea de numerar anuleaza posibilitatea folosirii perioadei de gratie, dobanzile curgand din momentul retragerii banilor.

Integral in Capital.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: