Statiunile incep sa se umple pentru sarbatori

Data publicarii: 19-11-2012 | Turism

Desi pana la sarbatorile de iarna a ramas mai mult de o luna, au inceput deja sa apara locurile unde gradul de rezervare se apropie sau atinge 100%. Si nu doar statiunile romanesti se bucura de mare succes in aceasta perioada, ci si destinatiile externe pe care le promoveaza agentiile de turism.

"Cererea e cu precadere pentru perioada de Revelion. Sunt multe zone in tara unde nu mai poti gasi un loc de Revelion sau au ramas doar cele foarte scumpe", a declarat Silviu Vaduvoiu, director general al agentiei Perfect Tour, citat de ZF.

Nu doar cererea e mare, ci s-a marit si perioada dintre efectuarea rezervarii si sarbatori, a mai spus Vaduvoiu, care da ca exemplu o rezervare pentru Revelion facuta de un client inca din luna februarie, pentru o destinatie exotica.

Preturile pentru Craciun si Revelion au ramas in mare parte aceleasi ca si anul trecut, un Craciun la Sinaia sau Predeal, de exemplu, la un hotel de trei stele, pornind de la 600-650 de lei de persoana, pentru o rezervare de trei nopti.

Integral in EVZ.ro