Clientii Piraeus Bank pot cumpara in rate, fara dobanda

Data publicarii: 19-11-2012 | Finante-Banci

Piraeus Bank Romania a atasat cardurilor sale de credit optiunea platii in rate lunare, fara dobanda, acordata exclusiv clientilor care respecta termenele de plata a ratelor, informeaza, luni, banca.

Clientii bancii, detinatori ai cardurilor de credit Piraeus Visa Exact si Visa Exclusive Gold, pot plati in maximum 16 rate fara dobanda toate produsele si serviciile achizitionate de la comerciantii care fac parte din reteaua de parteneri ai bancii. 

'Sistemul de finantare in rate oferit de Piraeus Bank Romania prin intermediul cardurilor sale de credit este, in acest moment, unul dintre cele mai generoase astfel de instrumente oferite de piata bancara autohtona. Numarul mare de rate ii permite consumatorului o abordare mai relaxata a bugetului personal. In mai putin de sase saptamani de la realizarea aplicatiei, Piraeus Bank Romania a dezvoltat o retea de 20 de comercianti cu 38 de puncte de vanzare. Dorim ca pana la sfarsitul anului aceasta retea sa fie extinsa si la alte branduri relevante, apreciate de consumatori. Cardurilor de credit ale Piraeus Bank, Visa Exact si Visa Exclusive Gold li s-au adaugat o serie de beneficii suplimentare in aceasta toamna: un nivel avantajos al dobanzii, precum si extinderea limitei de creditare', a declarat seful Departamentului Dezvoltare Produse Carduri, Mioara Georgescu. 

Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group. In cei peste 12 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank si-a construit o retea mare de unitati si deserveste peste 300.000 de clienti. 

Piraeus Bank Group, grup financiar cu experienta pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasingului, este o prezenta internationala concentrata pe zona Europei de Sud-Est, dar si pe centrele financiare din Londra si New York. Are sucursale in Grecia, Albania, Bulgaria, Romania, Serbia, Ucraina, Cipru, New York si Londra. 

Sursa: AGERPRES