Banca Italo Romena vizeaza practicantii de profesii liberale cu o oferta dedicata

Data publicarii: 20-11-2012 | Finante-Banci

Banca Italo Romena pune la dispozitia practicantilor de profesii liberale o oferta dedicata de produse si servicii din care fac parte Pachetele PROFI si Creditului pentru Profesii Liberale.

Reprezentantii unui birou individual sau cabinet care isi desfasoara activitatea in cadrul unui ordin profesional, pot alege intre doua variante ale Pachetelor PROFI dedicate acestora - PROFI si PROFI MAX - care includ produse si servicii pentru care sunt prevazute reduceri de comisioane si numeroase gratuitati. In plus, clientii care detin Pachete PROFI pot beneficia si de conditii avantajoase pentru o serie de produse si servicii precum Cardul Visa Business cu linie de credit, Serviciul de acceptare la plata a cardurilor prin POS, Leasing auto, instrumental si imobiliar si Creditul pentru Profesii Liberale.

Pachetele PROFI faciliteaza administrarea activitatii curente legate de gestionarea incasarilor si platilor in lei si euro prin contul curent, efectuate la ghisee si prin intermediul serviciului Internet Banking - BIR WEB, in acest din urma caz reducerile la comisioanele pentru platile in lei ajungand pana la 50%. 

In plus, clientii au la dispozitie pana la trei carduri de debit MasterCard Business sau Visa Business, atasate la conturile curente ale pachetului, prin care pot folosi fondurile oricand si oriunde s-ar afla. Totodata, in cazul achitarii cheltuielilor de calatorie in strainatate prin intermediul acestor carduri, clientii beneficiaza in mod gratuit de asigurare pe durata calatoriei. 

"Prin intermediul pachetelor dedicate practicantilor de profesii liberale, dorim sa le oferim acestora numeroase avantaje precum flexibilitate, rapiditate si reduceri de comisioane, pe scurt solutii bancare care sa le permita sa-si desfasoare activitatea profesionala in cel mai eficient mod”, a declarat Roberto Broggini, Director Comercial al Bancii Italo Romena. 

Creditul pentru Profesii Liberale este destinat atat investitiilor, cat si finantarii activitatii curente si a diverselor cheltuieli, putand ajunge la o valoare maxima de 100.000 euro sau echivalentul in lei. Durata de finantare poate fi cuprinsa intre 1 si 5 ani, cu posibilitatea acordarii unei perioade de gratie de la rambusarea capitalului de pana la 6 luni.

Banca Italo Romena

Banca Italo Romena a fost infiintata in anul 1980 si reprezinta un prim exemplu de joint-venture intre Italia si Romania in sectorul bancar. In anul 1997 a fost deschisa Sucursala Bucuresti, iar din anul 2000 Banca Italo Romena face parte din Grupul Veneto Banca, care se afla printre primele 12 institutii financiar-bancare din Italia. 

Din 2001, Banca Italo Romena si-a dezvoltat treptat reteaua teritoriala si portofoliul de clienti. Dintr-o banca orientata, la inceput, catre segmentul corporate, in special catre societatile italiene, aceasta s-a deschis, cu timpul, si catre societatile romanesti si catre segmentul retail. 

Sediul central al Bancii Italo Romena se afla in Italia (provincia Treviso), iar in Romania aceasta opereaza prin Sucursala Bucuresti, a carei retea cuprinde 22 de agentii, dintre care 5 se afla in Bucuresti, iar restul in cele mai importante orase. 

Comunicat de presa

Ultimele stiri pe BankNews.ro: