Cand se aprind luminile de sarbatori in Bucuresti, anul acesta

Data publicarii: 21-11-2012 | Actualitate

Luminitele de sarbatori vor fi aprinse, anul acesta, pe data de 5 decembrie, a anuntat marti primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

"Le dam drumul de sarbatori, pe data de 5 decembrie, ca data de 5 spre 6, de Sf. Nicolae, orasul sa-i faca sa mai zambeasca pe bucuresteni, ca au uitat. Poate ca o sa fie mai modest decat in alti ani. In orice caz, acest lucru va fi facut cu respect si dragoste pentru oameni", a spus Oprescu. 

El a precizat ca vor fi ridicati brazi de Craciun, in pietele Universitatii si Unirii, si vor fi organizate concerte. Nu vor lipsi surprizele, care vor fi dezvaluite la momentul potrivit. 

"Daca bucurestenii isi vor aduce copiii, or sa fie multumiti", a precizat Oprescu. 

Potrivit edilului-sef, in Cismigiu vor fi organizate targuri. "Anul acesta intram in cartiere. Pe domeniul public vor fi organizate targuri, in asa fel incat oamenii sa fie multumiti, mergand sau venind din parc, sa treaca cu copiii, sa cumpere dulciuri etc", a precizat Oprescu. 

Anul acesta vor fi instalate cel putin 2,7 milioane de beculete, fiind luminati aproximativ 22 de kilometri de bulevard. 

Sorin Oprescu a facut aceasta declaratie cu prilejul deschiderii noului Complex de servicii sociale dedicat copiilor, din str. Mitropolit Filaret nr.41-41 A sector 4. 

Sursa: AGERPRES