Black Friday cu fonduri mutuale: Certinvest anuleaza comisionul de subscriere

Data publicarii: 22-11-2012 | Bursa

Certinvest este prima societate de administrare a investitiilor ce anunta o promotie de Black Friday: compania nu va percepe nu se va percepe comision de subscriere pentru toate operatiunile de subscriere si de plata realizate pe 23 noiembrie.

Oferta se aplica pentru urmatoarele fonduri: FDI Certinvest Obligatiuni, FDI Certinvest Prudent, FDI Certinvest Dinamic, FDI Certinvest Next Generation, FDI Certinvest BET Index, FDI Certinvest BET-Fi Index, FDI Certinvest XT Index, FDI Certinvest Short Fund.

Pentru ca operatiunea sa fie exceptata de la plata comisionului de subscriere, aceasta trebuie sa aiba loc in data de 23 noiembrie 2012 in intervalul orar 00.00 - 23.59. Oferta se aplica pentru platile realizate prin card bancar, pentru platile realizate prin ordin de plata/ foaie de varsamant, acestea realizate in intervalul specificat mai sus, iar copia ordinului de plata si/sau a foii de varsamant sa fie transmisa la sediul SAI Certinvest S.A. pana la finalul zilei de 26 noiembrie 2012 dar si pentru adeziunile realizate cu plata in numerar la sediul Certinvest sau la sediile distribuitorilor autorizati.

Sursa: Wall Street