BCR Leasing vrea sa-si majoreze capitalul social la 20 milioane euro

Data publicarii: 23-11-2012 | Finante-Banci

BCR Leasing intentioneaza sa-si majoreze capitalul social cu 40,64 milioane lei (8,97 milioane euro), la aproape 90,8 milioane lei (20 milioane euro) prin emiterea de noi titluri oferite spre subscriere actionarilor, operatiunea urmand sa fie discutata intr-o AGA la 24 decembrie.

Im prezent, compania de leasing are un capital social de 50,14 milioane de lei (11,06 milioane euro), precizeaza Mediafax. Operatiunea de majorare a capitalului ar urma sa se efectueze prin emiterea unui numar de 541.950 de actiuni, ajungand la 1,21 milioane de unitati. Titlurile noi vor fi oferite actionarilor spre subscriere la valoarea nominala, de 75 de lei.

Daca actionarii aproba majorarea in AGA din 24 decembrie, capitalul va fi marit doar cu valoarea actiunilor subscrise si varsate.La aceeasi data, directoratul companiei va prezenta actionarilor pentru abrobare bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul viitor . BCR Leasing va incheia acest an probabil cu o scadere de 5% a volumului de bunuri finantate fata de 2011 , cand a consemnat un nivel de 77 milioane de euro, dupa ce trimestrul al treilea a fost foarte slab, a declarat recent pentru MEDIAFAX directorul general al companiei, Bogdan Speteanu.

Integral pe InComeMagazine.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: