Steven van Groningen (CIS): Vrem predictibilitate in Romania

Data publicarii: 27-11-2012 | Finante-Banci

Investitorii straini vor o mai mare predictibilitate a mediului economic in Romania, stabilitate legislativa iar Guvernul sa fie un administrator eficient, a aratat, marti, presedintele Consiliului Investitorilor Straini, Steven van Groningen.

'Ce asteptam de la noul Guvern este sa vedem o mai mare predictibilitate a mediului economic. Sa fie un bun administrator. Sa rezolve problema taxelor, sa colecteze eficient. Sa fie transparent, sa existe o prioritizare a proiectelor si sa finalizeze proiectele pe care le-a inceput. Vrem sa vedem un mai bun proces de consultari cu toate partile. Vedem ca legile sunt modificate prin ordonante de urgenta. Este necesara o mai mare stabilitate legislativa si a celor cu care purtam dialogul. Acestia se schimba prea des', a declarat, pentru AGERPRES, Steven van Groningen. 

Presedintele CIS a spus ca este necesar un dialog constant cu Guvernul. 

'Mesajul nostru este predictibilitate, prioritizare si buna administrare', a subliniat van Groningen. 

Camera de Comert Britanico Romana si Consiliul Investitorilor Straini in Romania organizeaza, marti, un breakfast briefing, in care presedintele Consiliului Investitorilor Straini, Steven van Groningen, va vorbi despre situatia Romaniei din 2012 si previziunile pentru 2013. 

Sursa: AGERPRES