Targ de investitii la Bursa

Data publicarii: 03-12-2012 | Bursa

Persoanele interesate de piata de capital au oportunitatea , in zilele de 7 si 8 decembrie, de a participa la lansarea actiunilor Facebook la Bursa de Valori Bucuresti, dar si la seminarii interactive in cadrul Targului de Investitii la Bursa.

Evenimentul este dedicat promovarii investitiilor pe piata de capital, iar in cadrul acestuia vizitatorii au posibilitatea de a discuta cu traderi, brokeri si analisti despre oportunitatile momentului si despre modul de a accesa direct pietele internationale sau de a achizitiona actiuni ale companiilor straine direct de la Bucuresti. Targul se adreseaza atat investitorilor experimentati, cat si celor incepatori, iar participarea este gratuita.

Persoanele care deja investesc la bursa au ocazia de a se pune la curent cu serviciile pe care ar trebui sa le primeasca din partea unui broker autorizat, noul nivel al comisioanelor si ultimele tehnologii utilizate in tranzactionarea online. 

Vizitatorii care nu au investit inca la Bursa, dar sunt interesati, au ocazia de a se familiariza cu instrumentele financiare, de a-si descoperi profilul investitional propriu impreuna cu instrumentele adecvate si de a invata cum pot tranzactiona online.

Targul de Investitii la Bursa se desfasoara in perioada 7 - 8 decembrie 2012, la International Business Modern, bld Carol I, nr. 34 - 36, etaj 2. Evenimentul este organizat de casa de brokeraj Tradeville, avand ca partener media publicatia wall-street.ro.

Programul seminariilor si prezentarilor care vor avea loc in cele doua zile, precum si alte detalii privind Targul de Investitii la Bursa sunt disponibile la adresa www.tradeville.eu/targ-investii

Comunicat de presa