First Data a fost numit Procesorul de carduri al Anului

Data publicarii: 29-05-2006
First Data a fost numit "Procesorul de Carduri al Anului" in cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor "Cards International’s 2006", se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Prestigiosul premiu a fost oferit companiei First Data, lider global in comert electronic si servicii de plata, in cadrul Dineului Premiilor Cards International, organizat la Milano.

First Data a castigat Premiul “Global Cards Processor”, la care fusese nominalizat alaturi de eFunds Prepaid Solutions si TSYS. Compania a mai fost nominalizata si pentru premiul "Best Merger & Acquisition" (Cea mai buna fuziune & achizitie), oferit in semn de recunoastere pentru  mai multe achizitii semnificative realizate de companie in Europa si Asia de Sud-Est, in ultimele 12 luni.

Anuntand reusita companiei First Data, Gerard Lysaght, editor Cards International si presedinte al juriului, a declarat: "First Data a realizat o schimbare majora in industria europeana a procesarii platilor din ultimul an. Prin intermediul mai multor achizitii realizate in intreaga Europa, compania a contribuit la consolidarea de mult asteptata a industriei de procesare a platilor de pe acest continent. Pe masura ce bancile din Europa incearca sa isi diminueze costurile de procesare, abilitatea procesatorilor de  a oferi solutii pe mai multe piete va deveni o optiune extrem de atragatoare, in special pentru acele banci si companii de carduri care doresc sa actioneze dincolo de granitele nationale."
Premiul i-a fost inmanat domnului  David Yates, presedinte First Data International pentru  Europa, Orientul Mijlociu si Africa. In discursul tinut in prezenţa juriului si a invitatilor  la dineu, acesta a comentat: “Imi revine placerea de a primi acest premiu si, de a le multumi, cu aceasta ocazie, clientilor nostri pentru increderea pe care ne-au acordat-o noua, precum si angajatilor nostri, pentru eforturile lor de a oferi servicii excelente tuturor clientilor nostri. Consider ca acest succes reflecta atentia deosebita pe care First Data o acorda clientilor sai. Noi stim ca ne putem deservi clientii in mod eficient numai combinand resursele globale ale companiei cu diversitatea serviciilor si o intelegere reala a pietelor pe care operam.”

Pam Patsley, presedinte First Data International, adauga: “Acest premiu reprezinta  recunoasterea accentului  pe care compania noastra il pune pe implementarea unei strategii globale, cu impact local. In acest mod, ne putem asigura ca dimensiunea operatiunilor efectuate si solutiile oferite se transforma in avantaje reale pentru clientii nostri in ceea ce priveste competitivitatea crescuta si eficienta operationala.”

Castigatorii Premiilor Cards International au fost selectati de un juriu din care au facut parte: Gerard Lysaght, Editor, Cards International; Joanne Robinson, Director, Cards & Payments and Consumer Finance, VRL Publishing; Ken Howes, Director Edgar, Dunn & Company; Jayne Barber, Consultant al Comitetului Director, Experian International; si Francesco Burelli, Consultant Principal, CAPCO.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: