Industria auto demareaza la Brasov: peste 2.000 de angajari in 2013

Data publicarii: 19-12-2012 | HR/Cariere

Anul 2013 se anunta unul de bun augur pentru industria auto de la poalele Tampei. Peste 2.000 de persoane urmeaza sa fie angajate de sase companii din domeniu, datorita investitiilor pe care acestea le-au realizat.

Numai suedezii de la Autoliv au anuntat 1.000 de angajari pentru anul viitor in Brasov. "Extinderea celor doua divizii din Brasov este rezultatul votului de incredere primit de Autoliv Romania din partea managementului grupului, datorita performantelor extraordinare de-a lungul timpului", se arata intr-un comunicat al companiei.

 Autoliv, unul dintre cei mai mari producatori de airbaguri si centuri de siguranta din lume, a avut anul trecut vanzari totale de 8,23 miliarde de dolari. Autoliv Romania produce, in principal, pentru pietele externe, pentru clienti ca BMW, Volkswagen, General Motors, Ford, Renault Group, PSA, Fiat sau Volvo. "La finele lui 2013, ne dorim sa ajungem la un numar de 6.500 de angajati in toate locatiile noastre din Romania", a declarat Ionel Fierbinteanu, country manager Autoliv Romania.

Integral in Adevarul