Proiectii 3D pentru audiente mari la preturi accesibile

Data publicarii: 07-01-2013 | IT&C

Primul sistem Epson de proiectie 3D pasiv pentru uz commercial (industria HoReCa, scoli, muzee, expozitii) 

Epson, liderul mondial pe piata de proiectoare in ultimii 11 ani#, lanseaza primul sistem 3D pasiv cu doua proiectoare suprapuse. Oferind o experienta 3D luminoasa si accesibila pentru numeroase tipuri de audiente, modelul este ideal pentru institutii de invatamant, muzee, expozitii si pentru industria HoReCa. Epson EB-W16SK ofera un cost total de proprietate (TCO) scazut si este compatibil cu toate formatele actuale de semnal 3D prin HDMI, oferind proiectii 3D luminoase care pot capta atentia unor audiente mari. 

Sistemul de proiectoare EB-W16SK este alcatuit din doua proiectoare individuale, suprapuse intr-un suport special conceput. Proiectoarele sunt conectate prin USB, cu o setare de comanda si control si placute de polarizare atasate la fiecare obiectiv. Ambele proiectii sunt suprapuse, apoi imaginile sunt aliniate electronic utilizand setarea de aliniere automata a proiectoarelor. Acest lucru reduce in mod semnificativ timpul de configurare.

Calitatea imaginii este asigurata de tehnologia Epson 3LCD care reproduce cu acuratete o gama larga de culori pentru a crea imagini realiste; sistemul este ideal pentru cursuri de stiinte si expozitii de arta.  Ambele proiectoare redau la acelasi nivel luminozitatea pe alb si pe color la 3.000 de lumeni pentru a beneficia de imagini 3D acurate, indifferent de conditiile de iluminare ambientala.   

Datorita faptului ca accepta toate formatele de semnal 3D prin HDMI, Epson EB-W16SK reda continut 3D in toate cele tre moduri existente: prin alaturarea, prin suprapunerea si prin intercalarea imaginilor. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a prezenta cea mai larga gama de continut 3D disponibil. 

Acest sistem de proiectoare este furnizat cu o pereche de ochelari 3D polarizati pentru a oferi un continut tridimensional luminos si, datorita costului scazut, o experienta 3D accesibila cu un indice TCO (cost total de proprietate) redus.

Gareth Day, manager de produse, Epson Europe, spune: "Acesta este primul nostru sistem de proiectoare 3D pasiv si de aceea ne-am asigurat ca audiente de toate dimensiunile vor beneficia de continutul 3D luminos, in culori realiste. Utilizand o combinatie de tehnologie 3D pasiv si ochelari accesibili, Epson EB-W16SK ofera utilizatorilor un cost total de proprietate scazut si este ideal pentru medii in care continutul 3D este vizionat de grupuri mari de oameni.”

Sistemul EB-W16SK este disponibil din luna ianuarie 2013.