BCR explica modelul de disponibilizare a 1600 de angajati

Data publicarii: 11-01-2013 | Finante-Banci

Noua strategie de business a Bancii Comerciale Romane, pe langa eficientizarea activitatii, tine cont inclusiv de protectia salariatilor si a locului lor de munca in viitor, pentru ca reducerile de posturi anuntate pentru acest an incearca sa previna masuri similare in anii urmatori, a declarat Ionut Stanimir, directorul de comunicare al BCR.

'Este necesar acum sa fie luate masuri pentru securizarea locurilor de munca ale oamenilor care raman in banca, pentru ca acestia sa aiba unde munci si la anul si peste 10 ani. 1.600 de posturi urmeaza sa fie desfiintate, in urmatorii doi ani, iar disponibilizarile vor incepe in momentul in care va fi implementata noua structura a retelei, care va incepe in prima parte a anului acesta', a explicat Stanimir.

Directorul de comunicare al BCR a aratat ca managementul bancii are un angajament ferm si corect fata de respectarea dispozitiilor legale de informare / consultare cu sindicatele. Conform codului muncii, consultarile se poarta doar asupra masurilor de reducere a impactului asupra salariatilor.

Integral pe InComeMagazine.ro