Saxo Bank lanseaza varianta mobila m.saxobank.com

Data publicarii: 14-01-2013 | Finante-Banci

m.saxobank.com este adresa la care puteti accesa acum vesiunea optimizata pentru mobil a site-ului de corporatie, anunta Saxo Bank, specialist in tranzactionare online multi-asset si investitii.

Omniprezenta serviciilor mobile, coroborata cu popularitatea crescanda a dispozitivelor smartphone, a generat utilizarea tot mai frecventa a internetului mobil. Potrivit celor mai recente statistici Statcounter, traficul pe internet mobil la nivel global creste rapid si a reprezentat 14,5% din traficul total pe internet. Totalul celor care au accesat website-uri de pe un dispozitiv mobil a crescut in 2012 cu 82% fata de 2011, potrivit Nielsen Social Media Report 2012.

Aproximativ 10% dintre vizitele facute pe site-ul Saxo Bank sunt ale utilizatorilor de dispozitive mobile, iar aplicatiile mobile ale Saxo Bank au fost descarcate de 90.000 de ori de la lansare, acum 15 luni. 

m.saxobank.com completeaza oferta digitala extinsa a Saxo Bank, furnizand utilizatorilor o gama variata de functionalitati, inclusiv o interfata user-friendly a produselor Saxo Bank, capabilitatile platformei, dar si statusuri si spreaduri intr-o maniera compacta, optimizata pentru ecranele dispozitivelor mobile. 

Site-ul mobil permite utilizatorilor sa deschida si sa foloseasca usor conturi demo live si sa descarce aplicatia SaxoTrader pentru iPhone, iPad sau Android, pentru tranzactionare instantanee. 

Christoffer Castenskiold, vicepresedinte Global Web Strategy and Communication Saxo Bank, a declarat: 

"Varianta mobila a saxobank.com este extensia logica, moderna a eforturilor noastre permanente de a furniza clientilor cea mai buna experienta de utilizator. Folosirea mobilelor cunoaste o dezvoltare rapida, iar Saxo Bank se adapteaza constant pentru a raspunde cerintelor noilor clienti, indiferent unde s-ar afla. Prin mai multa conectivitate, vizitatorii si clientii au mai multa libertate in a utiliza serviciile noastre, oricand si oriunde ar fi.”

m.saxobank.com este functional de astazi, 14 ianuarie 2013. Accesati www.saxobank.com de pe dispozitivul dumneavoastra mobil.


Tag-uri: