Theo Buftea este noul sef al trezoreriei Volksbank Romania

Data publicarii: 21-01-2013 | Finante-Banci

Theo Buftea a preluat, de la sfarsitul lunii decembrie, conducerea Diviziei Trezorerie din cadrul Volksbank Romania. Theo Buftea, 39 de ani, a acumulat peste 20 de ani de experienta in sistemul bancar, lucrand in trecut pentru Bancpost, Citibank si ABN Amro.

In cadrul Volksbank Romania, Theo Buftea va coordona activitatile de vanzari pe segmentul trezorerie, precum si activitatile de management al lichiditatilor si dealing.

"Volksbank are planuri foarte amibitioase pentru dezvoltarea pe segmentul corporate si trezorerie pe termen mediu si lung. De aceea, am acceptat provocarea de a ma alatura echipei", declara Theo Buftea.

Experienta profesionala:

Februarie 2011 - Noiembrie 2012 

Bancpost - Director in cadrul Diviziei Piete Globale

Directia Vanzari si Structurare Persoane Fizice si Juridice

Mai 2007 - Decembrie 2010

Citibank Europe Plc, sucursala Bucuresti - Vicepresedinte, Divizia Piete Financiare,

Directia Vanzari Persoane Juridice si Institutii Financiare

Septembrie 2003 - Mai 2007

ABN Amro Romania - Divizia Piete Financiare

Sef Serviciu,Consultant Senior Riscuri Financiare si Vanzari 

Despre Volksbank Romania

Volksbank a intrat pe piata din Romania in 2000. In prezent, Volksbank Romania este una din cele mai mari zece banci de pe piata locala, cu active de 4,3 miliarde de euro si o retea de 132 de unitati, extinsa la nivelul intregii tari.

Incepand din 2010, strategia bancii s-a modificat, iar Volksbank Romania este in curs de repozitionare ca banca universala, care acorda egala atentie activitatilor de economisire, cat si celor de creditare si se adreseaza atat clientilor companii, cat si clientilor persoane fizice.

Comunicat de presa