SOCAR a inaugurat o noua benzinarie in orasul Targu-Neamt

Data publicarii: 23-01-2013 | Afaceri

Hamza Karimov, CEO SOCAR Romania: "urmatoarele statii de alimentare prevazute in harta extinderii sunt orasele  Bacau, Focsani si Roman”.


Pe  22 ianuarie 2013, Compania Petroliera de Stat si de Gaze Naturale din Azerbaijan (SOCAR Romania) a inaugurat o noua statie de carburanti in orasul Tg Neamt, judetul Neamt. Benzinaria  dispune de pompe de alimentare ce pot deservi 4 consumatori concomitent si este dotata si cu o pompa cu debit marit pentru autovehicolele de mare tonaj.

Prezent la deschidere Hamza Karimov, CEO SOCAR Romania a declarat ca: "Benzinaria de la Targu-Neamt respecta standardele companiei in domeniu fiind prevazuta cu servicii inovative pentru piata romaneasca. Cu acesta investitie in valoare de 800.000 de euro  SOCAR a ajuns la o retea de 14 benzinarii active in zona Moldovei, care insumeaza un aparat administrativ de 220 de angajati”.

Statia de alimentare este dotata cu info-chiosc de orientare in trafic, tablete puse la dispozitia clientilor pentru accesare on-line si consacratul Cafe Nar in care consumatorii pot beneficia de produse traditionale din Azerbaijan, precum fresh-ul de rodii sau cafeaua la nisip.

"Vom continua sa investim in zona de nord-est a tarii si vom consolida o retea care sa sprijine economia locala si sa ofere servicii la standarde ridicate. Urmatoarele statii de alimentare prevazute in harta extinderii in zona de nord-est a tarii sunt orasele  Bacau, Focsani si Roman. Anul 2013 va fi un nou an al investitiilor SOCAR Romania in urma caruia compania va deveni un reper important pe piata carburantilor din intreaga tara”, a mai precizat Hamza Karimov, CEO SOCAR Romania.

Statia de alimentare este amplasata in Bulevardul Stefan cel Mare numarul 234. La deschiderea oficiala au participat conducerea SOCAR Romania, oficialitati locale din judetul Neamt precum si reprezentanti ai aparatului administrativ al companiei.

In prezent Compania de Stat de Petrol si Gaze Naturale din Azerbaijan detine retele de benzinarii in Elvetia, Romania, Ukraina si Georgia. Productia anuala  se cifreaza la 60 de milioane de tone de petrol si 30 de miliarde de m3 de gaze naturale.