Olivier Floris preia conducerea Cetelem IFN SA

Data publicarii: 24-01-2013 | Finante-Banci

BNP Paribas Personal Finance anunta numirea lui Olivier Floris ca director general al Cetelem Romania, ca urmare a incheierii mandatului lui Gilles Zeitoun.

Olivier Floris a ocupat anterior functia de Director al Diviziei pentru Credite de Consum al BNP Paribas Egipt. In perioada mai 2006 - decembrie 2012 acesta a activat in mai multe functii de conducere in cadrul grupului BNP Paribas, respectiv Manager pentru Dezvoltare Corporativa - BNP Paribas, si Director de Operatiuni pentru tarile din Regiunea Mediteraneana - BNP Paribas Personal Finance.

"Grupul BNP Paribas Personal Finance va continua sa aplice in Romania strategia de consolidare a pozitiei de lider al pietei de profil. Obiectivele mele pe termen scurt si mediu sunt legate indisolubil de cresterea volumului de credite acordate, de diversificarea produselor de finantare destinate consumatorilor si, nu in ultimul rand, de mentinerea unei oferte de servicii financiare responsabile, adaptate nevoilor si bugetelor clientilor din Romania”, a declarat Olivier Floris, noul director general al Cetelem Romania.

Olivier Floris este licentiat al ecole Polytechnique si al ecole nationale des ponts et chaussees din Franta si detine un titlu de Master in Economie la London School of Economics. A ocupat diverse pozitii in cadrul Ministerului de Finante francez si este angajat al grupului BNP Paribas din 2006.

Fostul director general Gilles Zeitoun isi va continua misiunea in companie ca director general al Cetelem Spania.

Despre Cetelem:

Cetelem este lider pe piata creditelor de consum in Romania, beneficiind de experienta de 60 de ani a BNP Paribas Personal Finance in Franta. In afara de creditul de consum in magazine, Cetelem IFN ofera clientilor sai carduri de credit sub sigla MasterCard, credite auto, credite de nevoi personale cu acordare prin telefon sau Internet si asigurari.

Despre BNP Paribas Personal Finance

BNP Paribas Personal Finance este liderul pietei creditelor de consum in Franta si in Europa, prin intermediul activitatii de acordare a creditelor de consum si credite imobiliare. Detinuta in proportie de 100% de BNP Paribas Group, BNP Paribas Personal Finance are mai mult de 16.000 de angajati si opereaza in peste 20 de tari.

Sub marcile comerciale Cetelem, Findomestic sau AlphaCredit, compania ofera o intreaga gama de produse de creditare fie prin punctele de vanzare din magazine si showroom-uri auto, fie direct catre consumatori, prin agentii si prin Internet. BNP Paribas Personal Finance are in oferta si asigurari sau depozite pentru clientii sai din Franta si din Italia. BNP Paribas Personal Finance a dezvoltat o strategie legata de parteneriatele cu retaileri, magazine online si institutii financiare (banci si companii de asigurari), bazata pe experienta si know-how-ul acumulate in oferirea de solutii de creditare integrate si adaptate activitatii si strategiei comerciale ale partenerilor. De asemenea este un jucator important in domeniul creditarii responsabile si al educatiei financiare.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: