Aegon isi extinde activitatea in Romania

Data publicarii: 28-01-2013 | Finante-Banci

Grupul olandez Aegon, cu o traditie de 160 de ani pe piata mondiala de asigurari de viata si pensii private si cu o activitate de peste 5 ani in Romania, isi extinde in 2013 activitatea in tara noastra, prin numeroase proiecte strategice. Unul dintre acestea este dezvoltarea retelei proprii de distributie, pentru care compania recruteaza consultanti financiari, unit manageri si manageri de agentie de pe intreg teritoriul tarii.  "Persoanele interesate de aceste posturi sunt invitate sa isi transmita CV-ul la adresa de e-mail recrutare@aegon.ro pana la sfarsitul lunii ianuarie si vor primi detalii despre locul si ora de desfasurare a intalnirilor de recrutare, programate pentru datele de 30 ianuarie, 4 februarie, 7 februarie si 12 februarie”, se arata intr-un comunicat al companiei. 

"Cautam oameni dinamici, cu dorinta de afirmare, care inteleg ca un astfel de loc de munca este un parteneriat, din care trebuie sa aiba de castigat trei parti: clientul, consultantul si compania”, a spus Sinziana Maioreanu, CEO Aegon Romania. "Aceste locuri de munca ii vizeaza in primul rand, dar nu numai, pe cei care au deja experienta in domeniul asigurarilor si care doresc sa isi continue drumul in cadrul unei companii stabile, dedicate pietei romanesti, cu respect pentru clienti si echipa", a explicat Maioreanu.

Cu sediul central in Olanda si cu o experienta dovedita in domeniul financiar de peste 160 ani, Aegon activeaza cu succes in peste 20 de tari de pe patru continente. Prin intermediul celor peste 27.000 de angajati, Grupul contribuie semnificativ la realizarea obiectivelor personale si profesionale a peste 47 milioane de clienti.

Sursa: Curierul National

Ultimele stiri pe BankNews.ro: