Vodafone are acoperire in toate statiile de metrou din capitala

Data publicarii: 24-10-2006
Vodafone Romania ofera acum acoperire de retea in toate cele 42 de statii de metrou din Bucuresti, se arata intr-un comunicat al operatorului de telefonie mobila. Clientii Vodafone Romania au acces la serviciile de comunicatii mobile si in trenurile de metrou, pe traseele dintre statiile Timpuri Noi - Eroilor si Piata Unirii - Piata Romana, se arata in acelasi comunicat. Serviciile disponibile clientilor Vodafone in statiile de metrou sunt apeluri de voce, SMS, MMS si servicii de date prin GPRS.

Vodafone Romania a raportat un numar total de circa 6,735 milioane de clienti la finele lunii iunie, al doilea trimestru al acestui an aducand 351.000 de clienti noi, precum si o crestere a venitului mediu lunar generat de fiecare utilizator de la 14,9 dolari la 15,2 dolari.

Numarul total al clientilor Vodafone la nivel global a ajuns la 186,8 milioane, adaugand in perioada aprilie-iunie 4,5 milioane de clienti noi si 11,7 milioane de clienti prin achizitia operatorului turc Telsim.

Vodafone Group Plc a achizitionat 80% din operatorul autohton Connex de la compania canadiana Telesystem International Wireless (TIW) in mai anul trecut, devenind actionar unic, si a schimbat numele companiei in aprilie 2006.

Sursa: NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: