Project expo: Transforma-ti garsoniera intr-un apartament cu doua camere

Data publicarii: 01-02-2013 | Imobiliare

Studio Plus, prin intermediul Sudrezidential.ro, lanseaza pe piata imobiliara a Zonei de Sud cel mai nou proiect al sau: Grand  Arena Residence 2, proiect ce se doreste a fi unul dintre cele mai bune din aceasta zona, mai ales daca luam in considerare ansamblurile anterioare construite sub aceasta marca.

            Din dorinta de a satisface toate necesitatile si pretentiile clientilor, dezvoltatorii conceptului Studio Plus pun la dispozitia cumparatorilor inginerii si arhitectii proiectului pentru a raspunde cerintelor de personalizare a spatiului locativ. Dar nu vorbim doar de alegerea finisajelor, ci  si de compartimentarea apartamentului. Fiecare are posibilitatea de a-si contura locuinta asa cum doreste. De exemplu, o garsoniera formata dintr-o camera, baie si bucatarie, asa cum a fost gandita initial, cu o suprafata de 46 mp utili, la pretul de 41.000 euro, tva 5% inclus, la cerere, se poate recompartimenta astfel incat sa obtinem un  excelent apartament de doua camere, fara alte costuri suplimentare.                

Bineinteles, viitorilor rezidenti ai ansamblului Grand Arena Residence 2 le este oferita si posibilitatea personalizarii interioare a apartamentului achizitionat, dupa propriul gust, avand la dispozitie o paleta larga de culori si modele pentru gresie, fainta, parchet si usi interioare, cu conditia ca rezervarea apartamentului sa se faca din timp.

            Preturile practicate in cadrul  ansamblului sunt variate si accesibile pentru toate buzunarele. Dintre acestea amintim: garsoniere cu preturi incepand de la 19.000 euro si apartamente de doua camere, cu o suprafata utila de 62 mp  ce pot fi reamenjate in apartamente de trei camere, la pretul de 54.000 euro, tva 5% inclus. 

Grand Arena Residence 2 este amplasat la intersectia strazilor Aurel Persu cu B-dul Metalurgiei, in imediata apropiere a marilor centre si galerii comerciale aflate in zona si la numai doua minute de mijloacele de transport in comun.

Rezerva acum si beneficiaza de avantajele personalizarii !!!!

 Sudrezidential.ro este principalul promoter imobiliar al zonei de sud, avand in patrimoniu un numar impresionant de ansambluri imobiliare si proiecte rezidentiale aflate in derulare, ale caror interese le reprezinta cu succes pe piata imobiliara. Oferim oricui doreste sa achizitioneze o locuinta noua tot suportul necesar: informatii corecte si actualizate, asistenta necesara intocmirii dosarului bancar si poate cel mai important serviciu gratuit de vanzari directe ” 0% comision”.

            In oricare dintre cele 4 sedii Sudrezidential.ro deschise in Bucuresti, clientii aflati in cautarea unui imobil nou au la dispozitie un alt serviciu gratuit si anume turul complet al tuturor ansamblurilor imobiliare aflate in faza de vanzare, transportul fiind asigurat cu masinile companiei.

            SudRezidential.ro este un proiect sustinut si promovat de catre Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari Din Romania -URBANIS-.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO  este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Point Consulting. Project Events este o companie specializata in organizarea de evenimente, ce s-a evidentiat prin sirul de evenimente desfasurate sub emblema CARIEREdeSUCCES si prin punerea in scena a unor spectacole si concerte la care au fost invitati artisti de renume, cum ar fi Scorpions, Michael Flatley, Demis Roussos, Scorpions, Ost Fest etc.. Zero Point Consulting este o companie imobiliara cu sediul central in Bucuresti, ce ofera servicii complete de brokeraj imobiliar si de relocare personal.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: