Libra Internet Bank lanseaza o noua versiune a platformei Internet Banking

Data publicarii: 12-02-2013 | Finante-Banci

Incepand cu data de 12 februarie 2013, Libra Internet Bank ofera o noua versiune imbunatatita a platformei sale de Internet Banking. Principalele noutati se refera la rapiditatea sporita in incarcarea paginilor, actualizarea prompta a soldurilor si a extraselor de cont, mai putini pasi pentru efectuarea operatiunilor si cateva facilitati noi, bazate pe sugestiile clientilor. Totodata, aplicatia are o infatisare simplificata si prietenoasa, cu o noua grupare intuitiva a sectiunilor si un design minimalist, menit sa nu distraga atentia clientilor de la efectuarea operatiunilor. 

Cu acest prilej, presedintele bancii, Emil Bituleanu, a declarat:  "Am urmarit sa fim consecventi cu strategia Libra Internet Bank de inovatie in serviciile bancare din spatiul virtual. Am creat o versiune noua a aplicatiei Internet Banking, folosind cele mai noi tehnologii, care permit clientilor o navigare mult mai rapida prin pagini si accesarea datelor generate din sistemele bancii intr-un timp mult mai scurt. Este important pentru clienti sa aiba o experienta cat mai placuta si usoara in utilizarea serviciului Internet Banking, in conditii de maxima siguranta pe care noi le oferim. Autentificarea prin sms, implementata anul trecut de Libra Internet Bank, asigura un grad optim de securitate informatica si avantajul conectarii prin orice browser.”

In noua versiune, clientii pot vedea din prima pagina soldurile actualizate conturilor actualizate in timp real dupa fiecare operatiune in timpul zilei, precum si calea directa spre cele mai frecvente operatiuni (plati, vizualizare solduri si extrase de cont, autorizare operatiuni, constituire/spargere depozite etc). Pot efectua rapid, intr-o singura pagina, mai multe plati din acelasi cont, catre mai multi beneficiari (OP multiplu) si parcurg mai putini pasi pentru autorizarea unui OP. Formularul pentru schimburi valutare a fost simplificat, iar evolutia cursului valutar BNR poate fi urmarita mai usor, intr-un design relevant. Configurarea sabloanelor pentru plati frecvente este mai usor de folosit, iar economia de timp pe care clientii o realizeaza in medie pe fiecare sesiune de lucru este semnificativa.

Dintre beneficiile anterioare pe care Libra Internet Bank le mentine pentru clientii actuali si viitori se afla discount-ul de 30% la comisioanele operationale online fata de cele de la ghiseu si accesul clientilor fara taxa de activare si fara plata unui abonament. 

Se pastreaza, de asemenea, o serie de optiuni care s-au bucurat de succes in randul clientilor Libra Internet Bank: facilitatea setarii de alerte gratuite prin email/sms la procesarea unei plati sau o noua incasare, posibilitatea de import/export de ordine de plata din fisiere de tip CSV, precum si optiunea de activare/dezactivare a cardului pentru utilizarea online (numai persoane fizice). Serviciul ACCES INVESTIGATOR, un produs inovativ si premiat, creat de Libra Internet Bank, poate fi in continuare activat prin Internet Banking, pe baza unei taxe, permitand clientului investigarea online a partenerilor de afaceri, prin acces instant la bazele de date ale RECOM, CIP, Ministerului Finantelor Publice sau just.ro.

Accesul clientilor in aplicatie se face fie prin website-ul www.internetbanking.ro , fie din website-ul bancii www.librabank.ro , iar asistenta tehnica poate fi solicitata prin email la ib@librabank.ro sau prin Call Center-ul Libra Internet Bank (021 2 088 088). 

Libra Internet Bank nu solicita niciodata clientilor sa comunice bancii informatii confidentiale privind parole, coduri PIN etc., si nu transmite link-uri in mesaje email pentru logare in aplicatia Internet Banking.

Comunicat de presa

Ultimele stiri pe BankNews.ro: