ASUS a lansat tableta MeMO Pad Smart ME301T cu ecran de 10.1"

Data publicarii: 15-02-2013 | IT&C

ASUS a lansat MeMO Pad™ Smart ME301T, o tableta de 10.1" cu sistem Android 4.1 si procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core. Conceputa pentru divertismentul mobil, MeMO Pad Smart este prima tableta de 10.1" din noua gama ASUS MeMO Pad, care se alatura recent lansatei MeMO Pad de 7". ASUS a anuntat si disponibilitatea accesoriului optional Folio Key - o husa protectiva pentru MeMO Pad Smart ce incorporeaza o tastatura Bluetooth pentru sporirea productivitatii. 

Ecran HD stralucitor si sunet fidel

Pronuntat "meemo”, denumirea MeMO provine de la sintagma "My Mobile. My Moment". ASUS pozitioneaza MeMO Pad™ ca o tableta pentru oamenii in miscare. MeMO Pad Smart beneficiaza de un ecran multi-touch in 10 puncte, cu diagonala de 10.1 inci si rezolutie HD 1280x800 pixeli pentru o interactiune usoara cu aplicatiile Android. Tehnologia IPS ofera imagini stralucitoare, cu un unghi de vizualizare de 170 grade. Gratie luminozitatii de 350 nits, ecranul va fi intotdeauna clar si luminos, chiar si sub lumina directa a soarelui. Inclinatiile lui MeMO Pad Smart spre divertismentul mobil sunt dezvoltate de tehnologia ASUS SonicMaster. Aceasta combina hardware-ul audio de calitate, incluzand camere mari de rezonanta si difuzoare stereo de 25x12mm, cu un sistem sofisticat de procesare audio pentru a oferi cea mai buna calitate a sunetului redat de tabletele de dimensiuni similare.

Cu o grosime de numai 9,9 mm si o greutate de 580 de grame, MeMO Pad Smart dispune de procesorul puternic NVIDIA Tegra 3 quad-core, oferind performanta si raspuns prompt in Android 4.1. Autonomia se ridica pana la 8,5 ore, fiind masurata in modul de economisire a energiei, prin rularea unui clip video 720p, cu luminozitatea de 60nits si sunet rulat in casti. Stocarea interna de 16GB poate fi extinsa cu ajutorul slotului SDHC. Camera principala de 5 megapixeli si cea frontala de 1,2 megapixeli fac din MeMO Pad Smart un dispozitiv ideal pentru a comunica cu familia si prietenii. 

Android 4.1 si aplicatii ASUS

ASUS MeMO Pad™ Smart ruleaza sistemul de operare Android 4.1 si vine cu aplicatii speciale ASUS. Cu SuperNote Lite, utilizatorii pot citi, tasta si nota oriunde, oricand, in timp ce WebStorage Office faciliteaza vizualizarea, editarea si crearea de documente compatibile Microsoft Office. Aplicatiile pot fi protejate cu parola prin App Locker, iar App Backup creeaza copii de siguranta ale aplicatiilor instalate in memoria interna sau pe cardul SD.

Folio Key, un accesoriu optional pentru cresterea productivitatii

Folio Key este o husa de protectie optionala care inveleste MeMO Pad™ Smart cu o tastatura Bluetooth pentru o activitate mai usoara, fie ca sunteti acasa sau la birou. Fabricata din microfibra usoara, cu prindere magnetica, Folio Key incorporeaza un stand pentru a mentine ecranul la un unghi confortabil pentru dactilografiere si pentru vizionarea filmelor. Tastatura este alimentata de propria baterie interna si poate fi utilizata timp de o luna cu o singura incarcare. 

Preturi si disponibilitate

Modelul ASUS MeMO Pad Smart este disponibil in trei variante de culori: albastru inchis, roz fuchsia si alb cristal. In Romania, tableta va costa aproximativ 1500 lei (TVA inclusiv).

Specificatii tehnice ME301T:

Procesor NVIDIA® Tegra® 3 T30L Quad-core 1.2Ghz

12 nuclee grafice NVIDIA® GPU cu suport pentru 3D stereo

Sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean

Display 10.1"WXGA (1280 X 800) iluminat cu LED, multi-touch in 10 puncte, panou IPS

Camere Frontala 1.2 MP, principala 5 MP

Memorie &

stocare 1GB RAM 

EMMC 16GB+5GB gratuit in ASUS WebStorage (2)

Wireless WLAN 802.11a/b/g/n(3) 

Bluetooth v3.0 EDR+A2DP

Conectivitate 1 x Micro USB;1 x Micro HDMI;1 Head phone / Mic-in;1 x Micro SD (suport MicroSDHC si MicroSDXC)

Senzori Accelerometru, Giroscop, Busola electronica, Senzor de lumina ambientala, GPS

Aplicatii ASUS launcher ;MyLibrary Lite ;ASUS WebStorage ;File manager ;ASUS sync ;SuperNote Lite;App Locker;App Backup;TegraZone;PinPal;ASUS Studio;Buddy Buzz;Audio Wizard (Maxx Audio)

Audio Tehnologie audio SonicMaster, Difuzoare Stereo, Microfon

Baterie 8.5 ore;litiu-polimer 19Wh (4)

Culori Alb cristal, Roz fuchsia, Albastru inchis

Dimensiuni 263(W)x180.8(D)x 9.9(H)mm

Greutate 580g

Ultimele stiri pe BankNews.ro: