Ce variante avem pentru refinantarea de credite cu ipoteca

Data publicarii: 21-02-2013 | Finante-Banci

Prin intermediul creditelor de refinantare, clientii au posibilitatea de a obtine un imprumut nou, prin care se ramburseaza unul sau mai multe credite existente, iar la final noua rata lunara ar trebuie sa fie mai mica sau perioada finantarii sa se scurteze.

Accesand un credit de refinantare se poate obtine un credit cu o dobanda mai mica, care sa conduca la plata unor rate lunare mai mici, iar in unele situatii clientii pot decide chiar sa schimbe moneda creditului, pentru a nu mai fi afectati de cursul de schimb valutar.

Alteori clienti doresc sa isi refinanteze creditele deoarece nu mai sunt multumiti de banca unde au obtinut finantarea, sau doresc sa isi mute creditele la o singura banca unde isi vireaza si venitul, pentru a nu avea mai multe conturi curente, si pentru a plati o singura rata.

In cazul refinantarii nu trebuie excluse costurile acestui proces, comisionul de acordare al noului credit, comisionul de rambursare anticipata, comisioanele de transfer a banilor pentru inchiderea creditelor existente, costul cu evaluarea imobilului si taxele notariale in cazul creditelor de refinantare cu ipoteca.

5% dobanda la refinantare credite imobiliare

Cei care aleg sa refinanteze creditul prin care si-au cumparat locuinta apeleaza la aceasta varianta deoarece doresc sa beneficieze de dobanzile mai mici existente acum in piata.

Integral in MoneyCenter.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: