Edenred Romania are un nou manager general

Data publicarii: 25-02-2013 | Afaceri

Edenred Romania, liderul domeniului de tichete de servicii si solutii pentru fidelizarea si motivarea angajatilor, are un nou manager general. Pierre Gagnoud il inlocuieste pe Philippe Blecon de la 1 februarie 2013. 

Philippe Blecon s-a aflat la conducerea Edenred Romania in ultimii 5 ani, iar de acum inainte va ocupa functia de manager general pentru filialele Edenred din Chile si Peru.

Pierre Gagnoud lucreaza in grupul Edenred din anul 2000, ocupand diverse pozitii de management in Europa de Est, ultimele doua fiind cele de manager general al filialei din Slovacia in perioada 2007-2009 si de manager general al Edenred Ungaria, din 2010.

In Romania, Pierre Gagnoud va continua strategia de dezvoltare a companiei, vizand consolidarea pozitiei de lider al pietei de tichete de servicii si dezvoltarea spiritului inovator al Edenred. O atentie deosebita va fi acordata explorarii de noi oportunitati in sectoarele de activitate in care grupul Edenred are expertiza la nivel mondial : dezvoltarea de solutii de beneficii extrasalariale, managementul cheltuielilor profesionale, solutii pentru programe de motivare si  recompensare si pentru programe sociale.

Edenred este prezent in Romania din 1998, cu sase tipuri de tichete: Ticket Restaurant, Ticket Cadou, Ticket Vacanta, Ticket Cresa, Ticket Asist, Ticket Medica, iar din 2010 a lansat cardul cadou Compliments, primul card prepaid adresat companiilor din Romania. 

Peste 30 000 de companii acorda salariatilor lor diverse tipuri de tichete si carduri emise de Edenred in Romania.  

Edenred, compania care a inventat tichetele de masa Ticket Restaurant®, liderul mondial in servicii preplatite adresate companiilor, concepe si furnizeaza solutii care faciliteaza viata salariatilor si imbunatatesc eficienta organizatiilor.

Garantand utilizarea fondurilor alocate strict in scopul caruia le sunt destinate, aceste solutii permit organizatiilor sa isi organizeze mai eficient activitatea in sfera:

  • Beneficiilor pentru angajati (Ticket Restaurant®, Ticket Alimentacion, Ticket CESU, Childcare Vouchers, etc.)
  • Managementului cheltuielilor profesionale (Ticket Car, Ticket Clean Way, Repom, etc.)
  • Programelor de motivare si recompensare (Ticket Cadou, Card Compliments, Ticket Kadeos, etc.)
  • Grupul Edenred sustine si institutiile publice in managementul programelor sociale.
  • Listata la bursa NYSE Euronext Paris, Edenred activeaza in 40 de tari, avand 6 000 de angajati, aproape 610 000 companii si organizatii client, 1.3 milioane de parteneri afiliati si 38 milioane de beneficiari. In 2012, volumul total emis de Edenred a fost de 16.7 miliarde de euro, din care 61% a fost generat in tarile in curs de dezvoltare.
  • Ticket Restaurant® si celelalte denumiri comerciale ale produselor si serviciilor Edenred snt marci inregistrate ale Grupului Edenred.