PayU demareaza campania 10 milioane de plati online

Data publicarii: 26-02-2013 | Finante-Banci

Pentru a celebra tranzactia cu numarul 10 milioane din intreaga istorie a companiei, PayU anunta lansarea unei noi campanii de marketing pentru stimularea si cresterea platilor online. Denumita 10 milioane de plati online, campania debuteaza astazi, 25 februarie 2013, iar finalul ei va avea loc in ziua in care contorul de tranzactii afisat pe website-ul PayU, www.payu.ro, va ajunge la cifra 10.000.000.

Campania se va derula pe Facebook si va primi sprijinul magazinelor online partenere PayU in aceasta campanie printre care: PC Garage, Bijuteria Teilor, Mall Boutique, F64, Originalo, Maria Lucia Hohan, Selected Wines, Toysmall, Paravion, Quickmobile, Floria, Gourmet Spanish Gifts, Vivre, Libratiile Humanitas, Carespot sau Miniprix.

La campanie participa automat toti cumparatorii care fac achizitii de bunuri ori servicii sau platesc facturi in orice magazin online ce utilizeaza PayU. O data pe saptamana, prin tragere la sorti vor fi desemnati castigatorii premiilor saptamanale. In saptamana in care este efectuata tranzactia cu numarul 10 milioane, premiul cel mare este castigat automat de cumparatorul care a realizat aceasta tranzactie. Premiul cel mare se schimba de la o saptamana la alta si este anuntat la inceputul fiecarei saptamani din campanie. 

"Prin aceasta campanie, ne dorim in primul rand sa multumim cumparatorilor care ne-au ajutat sa construim in toti acesti ani comertul electronic din Romania, dar si sa ii convingem si pe alti utilizatori sa intre in zona atat de confortabila si sigura a platilor online", spune Andreia Stavarache, Sales & Marketing Manager PayU Romania. 

Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul PayU: www.payu.ro/regulament-campanie-10milioane

Ultimele stiri pe BankNews.ro: