Credit Europe Bank anunta noi facilitati pentru IMM-uri

Data publicarii: 28-02-2013 | Finante-Banci

Credit Europe Bank a introdus incepand cu luna februarie o oferta destinata IMM-urilor care deschid depozite bancare si a reactivat pachetul "Cont Nou” (New Account), gandit de asemenea pentru noii clienti din categoria IMM. 

Pachetul operational pentru IMM-uri - NEW ACCOUNT 

Prin intermediul acestuia clientii noi IMM beneficiaza de deschiderea gratuita a contului curent si de comision 0 de administrare in primele 6 luni. In plus, daca clientii opteaza si pentru oferta E-discount IMM, acestia vor primi reduceri de comisioane de pana la 100% pentru operatiunile derulate prin intermediul platformei de Internet banking.

Campania pentru depozite bancare IMM 

Credit Europe Bank vine de asemenea si cu o noua oferta adresata IMM-urilor care aleg sa isi constituie si depozite. Unul dintre beneficii se aplica depozitelor mai mari de 50.000 EUR sau de 200.000 RON, ale caror titulari vor avea posibilitatea sa-si negocieze rata dobanzii. Totodata, comisioanele de administrare si de depunere numerar sunt 0 pe toata durata mentinerii depozitelor, iar deschiderea de cont este scutita de orice comision. In plus, ca si in cazul pachetului Cont Nou (New Account), clientii care utilizeaza serviciul de internet Banking prin optiunea E-discount IMM vor fi scutiti cu pana la 100% de comisioane. 

"Dorim sa propunem clientilor nostri intotdeauna oferte flexibile, cu avantaje tangibile. Prin noile campanii si pachete destinate IMM-urilor putem oferi  companiilor o mobilitate mai ridicata a operatiunilor precum si adauga reduceri de comisioane”, a declarat dl. Yakup Cil, Chief Corporate Banking Officer Credit Europe Bank.  

Comunicat de presa

Ultimele stiri pe BankNews.ro: