O firma americana de IT are 200 de posturi vacante in Bucuresti

Data publicarii: 01-03-2013 | HR/Cariere

Gigantul american Oracle este unul dintre cei mai activi angajatori din Romania in 2013. Compania are aproximativ 200 de joburi vacante in momentul de fata pentru centrul de servicii din Bucuresti.

Potrivit anunturilor publicate pe site-urile de joburi, dar si paginii de recrutare de pe site-ul propriu, Oracle cauta specialisti cu minim 3 ani de experienta, dar si absolventi vorbitori de limbi straine.

Nu toate joburile se adreseaza specialistilor IT, o parte dintre anunturile de angajare sunt pentru relatii cu clientii, vanzari, financiar, analiza de business sau business intelligence.

Oracle cauta in special vorbitori de limba engleza, germana, araba, franceza, olandeza, spaniola, limbi nordice, ebraica sau ceha.

Lista posturilor vacante la Oracle cuprinde si joburi de ingineri software, consultanti tehnici, specialisti in contracte, analisti de cost, specialisti in colectare etc.

Potrivit sectiunii de recrutare de pe site-ul Oracle, sunt 197 de joburi vacante in prezent pentru sediul din Bucuresti. Vezi joburile vacante la Oracle aici sau pe site-ul companiei.