Unde gasesti cadoul perfect pentru 1 si 8 martie

Data publicarii: 01-03-2013 | Lifestyle

Reducerile oferite pentru sarbatorile primaverii urca in unele magazine pana la 80- 90%, in special la produse de imbracaminte. Si magazinele IT ofera discounturi.

 Retailerii au lansat oferte speciale pentru produsele dedicate Martisorului si zilei de 8 martie. Lantul de hipermarketuri Carrefour, de exemplu, are pana pe 8 martie reduceri de 20% la toate produsele de machiaj. Tot pana atunci marcile de cosmetice Dove, L'Oreal, Nivea, Palmolive sau Schwartzkopf, au reduceri la produsele proprii comercializate in cadrul magazinului.

Real-hypermarket a redus cu 42% pretul expressorului Tassimo, pana la 229 de lei, pana la aceeasi data, de 8 martie. Tot aici, electrocasnicele Braun beneficiaza de reduceri de pana la 40%, pana pe data de 3 aprilie. Pot primi discountul cei care detin un anumit numar de puncte bonus, obtinute pe baza cumparaturilor. 

Acelasi hipermarket deruleaza in aceasta perioada promotii la majoritatea gamelor de produse ce pot fi oferite drept cadou de martisor. Este vorba de cosmetice, electrocasnice, flori, aparate de intretinere corporala.

Reduceri dupa reduceri

Desi de abia a trecut varful perioadei de soldare, retailerii de haine au mentinut o parte din promotii si pentru sarbatorile primaverii. TinaR, de exemplu, aplica reduceri de pana la 90% la hainele de dama.

Tot pentru 8 martie, Ama Fashion ofera discounturi care urca la unele produse si pana la 80%. De la 150 de lei, o fusta cu un discount de 80% ajunge la un pret de numai 29 de lei.

Promotii pentru cadourile mai scumpe

Si cadourile mai consistente au preturi speciale in perioada sarbatorilor primaverii. Retailerii IT nu au scapat prilejul de a vinde mai mult cu ocazia sarbatorilor dragostei, din februarie sau de 1 si 8 martie. Domo ofera un voucher de 50 de lei, de Martisor, pentru produsele de infrumusetare, precum peria rotativa sau pentru epilatoare.

Altex ofera de asemenea 300 de lei reducere la camerele foto high zoom, intr-o promotie cu mesajul "dragostea e pretutindeni", care se deruleaza pana pe data de 24 martie.

Integral in EVZ.ro