Vosganian: Numarul bugetarilor trebuie redus. Facem un audit foarte sever

Data publicarii: 04-03-2013 | HR/Cariere

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, considera ca numarul bugetarilor trebuie redus si a declarat ca in acest sens lucreaza cu ministrul Administratiei, Liviu Dragnea, la un audit. 

"Cu personalul din sectorul bugetar trebuie facut un audit foarte sever. Impreuna cu domnul Dragnea si cu alti colegi din alte ministere lucram la un astfel de audit, ca sa stim cum stam. Termenul este pana la jumatatea anului", a spus ministrul Economiei, duminica, la Pro TV, arata Mediafax. 

Vosganian sustine ca numarul bugetarilor trebuie redus pana in 2018 si ca pana atunci numarul locurilor de munca din economie trebuie sa creasca cu cel putin un milion. 

"Numarul locurilor de munca din economie si industrie trebuie sa creasca panaa in 2018 cu cel putin un milion, in sectorul bugetar trebuie sa scada. De exemplu, la mine, eu fac efortul sa reduc personalul din sectorul bugetar. 

Nu este ca decimarea legiunilor romane la intamplare, ci dupa un audit. De exemplu, la AVAS avem vreo 270 de persoane, cred ca putem sa reconfiguram la 210-220. Probabil ca in 1-2 ani vom mai reduce o data", a afirmat Vosganian.

Integral in Ziare.com