Cum sa facem economii in timp ce cumparam

Data publicarii: 04-03-2013 | Finante-Banci

Contextul economic dificil din ultimii i-a determinat pe romani sa devina tot mai cumpatati in administrarea bugetului personal. Acestia isi evalueaza cu grija prioritatile si selectioneaza atent ofertele. La randul lor, bancile si-au reconfigurat serviciile: au aparut tot mai multe solutii de economisire eficienta, unele fiind disponibile chiar la cumparaturi. Una dintre acestea este oferita de cardul de credit Bancpost, disponibil in varianta VISA sau American Express.

Cardul vine cu metode de economisire la cumparaturi, care pot fi folosite in orice combinatie. Prima optiune este oferita de programul Puncte Oriunde (www.puncteoriunde. ro), valabil pentru cumparaturi achitate cu cardul de credit Bancpost la oricare dintre cele 120.000 de terminale de plata din Romania.

Pentru fiecare leu cheltuit, se acorda automat puncte de loialitate, fara nicio limita de suma, care ulterior pot fi transformate in bani inapoi pe card, printr-un telefon la banca. Pentru cumparaturile de valoare mai mare, o varianta utila este programul Rate fara Dobanda, care permite plata in 3 pana la 10 rate cu dobanda zero, fara cost suplimentar.

Integral in EVZ.ro