BNR cumpara cu 158.000 de euro articole Rosenthal de servit masa

Data publicarii: 08-03-2013 | Finante-Banci

Banca Nationala a Romaniei va plati aproximativ 158.000 de euro pentru a-si completa un set de articole de servit masa, purtand marca Rosenthal.

Firma selectata in urma procedurii de negociere fara anunt de participare este My House Incorporated Brands SRL, care a fost si singura firma care a depus o oferta.

Contactati de gandul, reprezentantii firmei au oferit o explicatie: sunt singurii furnizori din Romania de produse Rosenthal.

"Suntem reprezentantii in Romania ai firmei Rosenthal, din Germania. Banca Nationala a contactat firma din Germania, care ne-a indicat pe noi”, a declarat pentru gandul Sanda Dorobantu, director de magazin.

In anuntul publicat in sistemul electronic de achizitii publice - SEAP se arata ca este vorba despre articole de servit masa - bufet protocol, mai exact cesti, pahare, recipiente pentru alimente, farfurii si farfurioare. Criteriul de atribuire a fost pretul cel mai scazut.

Anul trecut, Banca Nationala a Romaniei a anuntat ca intentioneaza sa achizitioneze "un set de vesela fina din portelan, personalizata cu fir de aur - model cu bordura", valoarea contractului fiind de 298.818,56 lei, echivalentul a circa 67.400 de euro. Pretul rezultat a fost de 59 de euro bucata.

Vesela urma sa fie folosita cu ocazia organizarii unor evenimente de anvergura in cladirea Palatului Vechi al BNR, dupa cum ne-au precizat reprezentantii BNR.

Sursa: Gandul.info