Pensionarii isi pot incasa pensia prin Millennium Bank, fara costuri

Data publicarii: 11-03-2013 | Finante-Banci

Pensionarii isi pot incasa acum pensia lunara intr-un cont curent deschis la Millennium Bank, fara costuri. Noul Cont de Pensie lansat de banca ofera acces gratuit la fonduri atat prin intermediul cardului de debit Visa Electron, cat si prin serviciile Internet Banking si Call Center. Banca nu solicita o suma minima pentru deschiderea contului.

Persoanele care detin un Cont de Pensie beneficiaza de zero comision de administrare lunara, zero comision pentru emiterea si administrarea cardului de debit in primul an, retrageri gratuite de la bancomatele Millennium Bank si zero comision de administrare pentru serviciile Internet Banking si Call Center. Interogarile de sold la bancomatele Millennium Bank sunt de asemenea gratuite.

De asemena, clientii care au un Cont de Pensie primesc reduceri de pana la 30% cand folosesc cardul atasat contului pentru a plati bunuri si servicii la comerciantii parteneri ai bancii, prin intermediul Programului Discount. Reteaua de parteneri ai bancii este alcatuita din aproximativ 130 de comercianti cu 300 de unitati in toata tara si acopera domenii variate: servicii medicale, produse pentru casa si gradina, turism, restaurante, centre de sanatate, produse electronice, magazine etc.

In plus, banca nu percepe comision pentru platile efectuate prin Internet Banking in valoare de pana la 200 de lei (se percepe numai comisionul TransFond), incurajand astfel achitarea facturilor la utilitati prin mijloace rapide si convenabile.

comunicat de presa