ING merge cu internet bankingul pe mobile

Data publicarii: 12-03-2013 | Finante-Banci

Clientii ING Bank pot efectua plati si isi pot verifica conturile si istoricul tranzactiilor prin internet banking si de pe telefoane mobile cu sisteme de operare Android si iOS. Totodata, clientii pot solicita sa primeasca prin push e-mail notificari cu informatii despre tranzactiile efectuate.

  Aplicatia de internet banking instalata pe telefonul mobil poate fi accesata fara sa fie necesar dispozitivul token care genereaza codurile unice pentru autentificarea in varianta desktop a aplicatiei. Autentificarea in aplicatia de mobile banking are loc printr-o parola setata anterior de client.

Numarul tranzactiilor care pot fi efectuate din aceasta versiune a aplicatiei este limitat la cinci plati pe zi, dar nu mai mult de 2.000 de lei pe tranzactie. Totodata, istoricul tranzactiilor poate fi consultat pe o singura saptamana.

Clientii pot solicita acum sa primeasca notificarile privind tranzactiile efectuate nu prin sms, ci prin push e-mail. Costul serviciului este tot de 4 lei/luna, dar clientii isi pot solicita orice limita privind valoarea tranzactiilor pentru care doresc sa primeasca informatii. In cazul alertelor prin sms, doar tranzactiile mai mari de 200 de lei sunt notificate.

Integral in ZF.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: