Top 3 programe de recompense atasate cardurilor

Data publicarii: 14-03-2013 | Finante-Banci

Ca sa-si fidelizeze si sa-si extinda clientela, bancile acorda utilizatorilor de carduri de credit o serie bonusuri si recompense. Una dintre cele mai frecvente modalitati de rasplatire a clientilor o reprezinta punctele de loialitate care valoreaza bani.

Acestea pot fi folosite ulterior pentru reduceri la diferite magazine partenere sau valorificate sub forma de cumparaturi gratuite la aceiasi comercianti. Un alt beneficiu consta in rambursarea de catre banca a unui procentaj din banii cheltuiti. Pe lista avantajelor mai figureaza si plata in rate fara dobanda, precum si o perioada de gratie pentru tranzactii la comercianti care poate ajunge pana la 60 de zile.

OTP Bank Romania a lansat in a doua jumatate a lunii februarie programul de recompense "MasterCard Rewards”, adresat tuturor persoanelor fizice posesoare de carduri MasterCard, emise de banca. Programul este bazat pe un sistem de acumulare de puncte de loialitate, in functie de utilizarea cardului pentru platile la comercianti, indiferent de valoarea tranzactiei: 2 lei cheltuiti cu orice card de credit OTP Bank MasterCard echivaleaza cu un 1 punct de loialitate, iar 4 lei cheltuiti cu orice card de debit OTP Bank MasterCard reprezinta un 1 punct de loialitate.  Inscrierea in program aduce automat  1.000 de puncte, ce pot fi folosite pentru achizitionarea produsului preferat dintr-un catalog ce include peste 200 produse si servicii din sase categorii: multimedia & accesorii, produse pentru casa, hobby & sport, kids Club, MasterCard si calatorii si timp liber. Programul ofera si posibilitatea de a cumula punctele proprii cu cele adunate de alti posesori de carduri, precum si pe cele obtinute pentru platile efectuate la comerciantii traditionali, cat si online.

Intregral pe InComeMagazine.ro