Cele mai avantajoase carduri de credit

Data publicarii: 14-03-2013 | Finante-Banci

Ca sa-si fidelizeze si sa-si extinda clientela, bancile acorda utilizatorilor de carduri de credit o serie bonusuri si recompense. Una dintre cele mai frecvente modalitati de rasplatire a clientilor o reprezinta punctele de loialitate convertibile in bani. Acestea pot fi folosite ulterior pentru reduceri la diferite magazine partenere sau valorificate sub forma de cumparaturi gratuite la aceiasi comercianti. Un alt beneficiu consta in rambursarea de catre banca a unui procentaj din banii cheltuiti. Pe lista avantajelor mai figureaza si plata in rate fara dobanda, precum si o perioada de gratie de pana la 60 de zile pentru tranzactii la comercianti.

Cardul de credit al celor de la Garanti Bank - Bonus Card - ofera o gratificatie de pana la 10% din valoarea cumparaturilor achitate cu cardul in reteaua celor 5.000 de magazine partenere, cumparaturi pana la 12 rate fara dobanda sau 0% dobanda pentru perioada de gratie. Posesorii de card acumuleaza bonus (1 bonus=1 leu cheltuit) ori de cate ori realizeza o achizitie, atat in tara, cat si in strainatate, iar bonusul reprezinta bani care pot fi folositi ulterior pentru cumparaturi gratuite in reteaua magazinelor partenere.

De asemenea, clientii pot alege sa plateasca in rate fara dobanda, numarul acestora variind insa de la un magazin partener la altul. Dar daca veti considera ca numarul de rate fara dobanda oferit de magazin nu este suficient, puteti opta pentru un imprumut pe termen mai lung. Trebuie doar sa-i spuneti vanzatorului in momentul cumpararii in cate rate doriti sa achitati.

Pentru a atrage cat mai multi clienti, Garanti Bank deruleaza pana in data de 31 martie 2013 promotia Bonus Terapia, prin care clientii care aplica pentru un card de credit Bonus Card primesc automat cate 100 de lei, bani care pot fi utilizati pentru cumparaturi gratuite in reteaua magazinelor partenere.

Caracteristici ale cardului standard:

DAE - 34,21% (fara virare de venit) si 23,56% (cu virare de venit), taxa emitere - 15 lei, taxa anuala de administrare - 40 de lei, perioada de gratie - 50 de zile.

Integral pe InComeMagazine.ro