Cei mai iubiti 5 de directori executivi de companii

Data publicarii: 18-03-2013 | Afaceri

Lista celor mai apreciati directori generali urmareste sa evalueze parerea pe care o au angajatii celor mai importante companii despre liderii lor. Principalele domeniile de activitate ale companiilor care au ocupat primele locuri ale topului sunt firme de IT, de consultanta sau cu profil financiar.  Lista recent publicata a fost intocmita de Glassdoor, site care colectioneaza informatii legate de companii si mediul de lucru. Angajatii firmelor propuse evalueaza locul de munca, salariile, directorii executivi si interviurile de angajare.

5. John E. Schlifske, Northwestern Mutual Schlifske este CEO-ul unei importante companii care furnizeaza servicii financiare. In 2012 directorul a fost evaluat cu o apreciere a angajatilor de 93%, iar in prezent cu 96%. "Compania este foarte puternica si foarte bine administrata”, a caracterizat un angajat rezultatele ativitatii lui Sschlifske. "Au un bun ciclu al vanzarilor si sunt foarte atenti la relatia cu clientii”.

 4. Jim Turkey, Ernst & Young Turkey se bucura de multe atuuri, astfel incat angajatii sai i-au acordat o sustinere de 96% in 2013 si 95% anul trecut. Salariatii Ernst & Young sunt multumiti de "programul de lucru si proiectele flexibile, multe oportunitati de a invata, superiori care sunt dornici sa te instruiasca”. 

3. Dominic Barton, Mckinsey and Company Barton se afla la conducerea unei multinationale care ofera consultanta unora ditre cele mai importante institutii si firme din lume. In ce priveste aprobarea din partea angajatilor, CEO-ul companiei a primit un rating de 96% in 2012, iar in 2013 chiar mai mult - 97%. "Invatam dintr-o varietate de experiente in timpul legaturilor cu diferite industrii, tipuri de cazuri si oameni”, au caracterizat angajatii mediul de lucru. 

2. Bill McDermott si Jim Hagemann Snabe, Standard and Poor's Cei doi directori au fost evaluati de angajatii lor in 2012 primind multe aprecieri, inregistrand o sustinere de 92%. Iar in prezent, Mcdermott si Snabe se bucura de o apreciere aproape de maxim, 99%. 

1. Mark Zuckerberg, Facebook Daca in 2012 tanarul CEO- al celei mai importante retele de socializare din lume avea o apreciere a angajatilor de 85%, in prezent a atras de partea sa 99 de procente din loialitatea angajatilor. "Este o comunitate deschisa. Incredere reciproca, simt al comunitatii, toate insuflate de CEO-ul nostru pe care il respectam cu totii intr-adevar”, a caracterizat un angajat al companiei despre mediul de lucru.

Integral in Adevarul